free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Liv Tyler egy szál kardigánban

Borsa         Címkék: celebek, gap, kampány, livtyler, ősz 0 hozzászólás

A GAP őszi kampánya állítólag tele van hírességgel, celebekkel, mi azonban csak Liv Tylert ismertük közülük. Igaz, a márkát is inkább csak hírből ismerjük. Sajnos.

Az amerikai GAP ruházati márka őszi kampányában sok híresség fekete-fehér fotóját láthatjuk. Igaz, nekünk Liv Tyleren kívül a legtöbb celeb neve nem sokat mond. A Nyughatatlanból Ginnifer Goodwin ismerős, a Kutyákat lelövik ugye? című filmből derengő Hugh Dancy, valamint Sean Avery hokibajnok és egyéb mérsékelten ismert sztárok mellett Liv Tyler a húzónév.

 

www.elle.com

Nézd meg a GAP ruhákat!

A plakáton egy laza "boyfriends cardigan" nevű kardigánban látható, és nagyon nincs is más rajta. Nem is kell, így szexi. A márka egyébként visszatér a klasszikus vonalakhoz, a fekete-fehér fotók az egyszerűséget és a kényelmet sugározzák. Szívesen válogatnánk a cuccok közül, Tyler kardigánjáért például a hivatalosan közzétett árat, 68 dollárt (körülbelül tízezer forint) nem is annyira sokallanánk. Kár, hogy GAP márkájú cuccokat itthon egyelőre legfeljebb turkálóban találhatunk.  


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés