free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Liv Tyler egy szál kardigánban

Borsa         Címkék: celebek, gap, kampány, livtyler, ősz 0 hozzászólás

A GAP őszi kampánya állítólag tele van hírességgel, celebekkel, mi azonban csak Liv Tylert ismertük közülük. Igaz, a márkát is inkább csak hírből ismerjük. Sajnos.

Az amerikai GAP ruházati márka őszi kampányában sok híresség fekete-fehér fotóját láthatjuk. Igaz, nekünk Liv Tyleren kívül a legtöbb celeb neve nem sokat mond. A Nyughatatlanból Ginnifer Goodwin ismerős, a Kutyákat lelövik ugye? című filmből derengő Hugh Dancy, valamint Sean Avery hokibajnok és egyéb mérsékelten ismert sztárok mellett Liv Tyler a húzónév.

 

www.elle.com

Nézd meg a GAP ruhákat!

A plakáton egy laza "boyfriends cardigan" nevű kardigánban látható, és nagyon nincs is más rajta. Nem is kell, így szexi. A márka egyébként visszatér a klasszikus vonalakhoz, a fekete-fehér fotók az egyszerűséget és a kényelmet sugározzák. Szívesen válogatnánk a cuccok közül, Tyler kardigánjáért például a hivatalosan közzétett árat, 68 dollárt (körülbelül tízezer forint) nem is annyira sokallanánk. Kár, hogy GAP márkájú cuccokat itthon egyelőre legfeljebb turkálóban találhatunk.  


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés