free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a Szigeten

pészM         Címkék: igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, komment, sziget 3 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

A Sziget-előzetes után mindenképp láttamozzuk utólag is az eseményt - ilyenek voltunk az európai fesztek doyenjén. 

Igen

Nem


 

A hosszú szárú csizma alap, hiába a rekkenő hőség, sár és por ellen kiváló fegyver, jól is mutat, dög is van benne bőven. A könnyű kisruha pedig szépen megkoronázza a fesztiváldélutánt, továbbá a fekete kísérők egészen vibrálóvá, a könnyű ékszerezés elegánssá teszik az összhatást. A hajkorona pedig igazi ékköve a nagy egésznek. Bírtuk. 

Ha valahová, akkor fesztiválra fel lehet kapni egy ilyen kreatúrát. Kétségtelenül nagyon dúvad és extra feltűnő, azért mi megengedjük magunknak, hogy picit soknak érezzük.  A törzsi, a militarista, a rózsaszín-naiv trendek mintha agyonnyomnák egymást (ahelyett, hogy kiemelnék) - ettől az egésznek lesz egy  furcsa, transzvesztita stichje, amivel végül is semmi baj nincs, sőt, de talán kevesebből jobban lehetett volna gazdálkodni. Mindegy, a miliő felülírja a kommentet, csak zárójelben kritizálunk.  
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés