free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Push-up bugyi

Borsa         Címkék: bugyi, fenék, kirakat, kishír, tartó 0 hozzászólás

A lógó mellekre melltartó, a löttyedt fenékre meg fenéktartó való. Mindez logikusnak tűnik, a képek alapján mi valahogy mégsem kaptunk kedvet a push-up bugyihoz.

A push-up melltartókat már jól ismerjük, a nagyobb, kerekebb, kevésbé lógó mellekre vágyó csajok előszeretettel élnek ezzel a fajta a tuninggal. Ám a női formák aládúcolásának technikáját a fehérneműgyártók már kiterjesztették a bugyikra is. A szivacsos fenékkerekítő bugyikat már ismerjük, de most itt egy  új termék azoknak, akik úgy gondolják, hogy a farizmaik nem elég ellenállóak a gravitációval szemben. Vagy azoknak, akiknek eddig ez probléma eszükbe sem jutott, ám a termék láttán megszületett bennük a "lógó fenék para".

A fenéktartó bugyi tulajdonképpen olyan, mint egy magasderekú száras bugyogó, csak épp a popó helyén vannak "ablakok", így minden, amit lapítani kell - comb és pocak - az lapítva van, ám a ruhadarab a fenék kerekségéből  nem vesz el, sőt, az alsó támasztásnak köszönhetően még a löttyedt állagon is korrigál. Állítólag. A kollekció a mókás Double-O nevet kapta, ugye nem kell megmagyaráznunk, hogy miért.

www.lovemybubbles.com

A nejlon és spandex anyagból készült alsóneműt rövid és hosszú száras verzióban, sőt a mell alá érő hastartós változatban megvásárolhatjuk itt, fazontól függően körülbelül kilenc-tizenegyezer forintnak megfelelő dollárért.

Mi a vásárlást nem kapkodnánk el, mert szerintünk a Double-O az a fehérnemű, ami ruha nélkül egyértelműen katasztrofálisan néz ki, és van egy olyan sejtésünk, hogy, ha ruhát húznánk rá, akkor pedig sziluettünk elég természetellenesen festene. Másrészt az is megér némi átgondolást, hogy álmaink pasija, akit végre sikerült meghódítanunk, miután levette rólunk ruhánkat, szivacsos melltartónkat, haslapítónkat és fenékemelő bugyinkat - ha mindezek láttán még nem ábrándult ki teljesen -, mit fog érezni, amikor elé tárul testünk a maga valójában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés