free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kényelmes pizsama

Borsa         Címkék: alvás, kényelmes, kirakat, lista, pizsama 0 hozzászólás

Egy dögös, szatén hálóing is jól jön adott körülmények között, de ha alvásról van szó, mi inkább a komfortra és a puha pizsamára szavazunk. Lista: Öt kényelmes hálóing.

Nyolc óra munka és nyolc óra szórakozás után, mindenki megérdemel legalább ennyi pihenést is. De nem mindegy, hogy miben hajtjuk álomra a fejünket, megmutatjuk a szezon öt legjobb és legkényelmesebb pizsamáját. Mert ugye szép a szatén meg a selyem, de valamiért még sincs az az érzésünk, hogy a csillogó anyagból készült pizsama a legjobb döntés. Legalábbis, ha alvásról van szó. Nézd meg pizsama galériánkat itt!

Csíkos, virágos - C&A

Az a darab a majmos és a klasszikus fazon házasságának tökéletes gyermeke, egyszerre szép és kényelmes, tehát valójában ez a tökéletes pizsama. Legalábbis Borsastylist szerint. Ha valaki a lehető legjobb fazont keresi, akkor mindenképpen olyat válasszon amelynek a derékrésze szabályozható, ugyanis a gyártók néha túlságosan szoros gumit varrnak a nadrágba, és az sajnos minden, csak nem kényelmes.
Klasszikus - C&A

Ki ne emlékezne a nagypapája pizsamájára, szépségdíjasnak korántsem mondható, de az biztos, hogy kényelmes volt. Mindig szigorúan pamutból készült, és az autentikus változat csíkos volt, legtöbbször kék és rózsaszín és minden kétséget kizárólag az egyik legkényelmesebb pizsamafazon, amit valaha feltaláltak. Az elmúlt években reinkarnálódott és a szabásvonal ugyan nem változott, de felkerültek a boltok polcaira a virágmintás és egyéb csajosabb változatok. Egy szó mint száz, ha valaki nem akar fázni télen és kényelmesen szeretne aludni, akkor mindenképpen be kell szereznie egy ilyet.


Majmos - C&A

Néha valahogy úgy jön ki a lépés, hogy az ember lányának egyszerűen nincs kedve felkelni az ágyból, ha pedig nagy nehezen ráveszi magát, akkor meg sehogy sem akaródzik felöltözni. Igazán lusta csajoknak, ez az ideális darab ugyanis miután kikecmeregtünk az ágyból, nem kell mást tennünk mint, az egyébként rendkívül vidám majmos felsőt lecseréljük egy kevésbé pizsisre. A szürke nadrágban főzhetünk, takaríthatunk sőt még vendéget is várhatunk, de utcára már nem ajánlott.Pöttyös - Women Secret

Legyen szexi is meg pamut is, legalábbis akkor, ha nem szeretnénk feszengeni és azt is igyekszünk elkerülni, hogy a hálótársunk a Klinikából ismert Hildegard főnővért lássa bennünk. A pizsamagyártók igyekeznek minden kívánságunkat kielégíteni és megtervezték ezt a már majdnem tökéletes darabot, az egyetlen hibája, hogy a felsőrészen található masni biztostűvel van rögzítve, ami egyáltalán nem veszélytelen megoldás. Úgyhogy, ha valaki tutira akar menni, akkor az vagy odavarrja magának, vagy pedig egyszerűen csak elrakja a fiókba.


Romantikus virágos - ETAM

Ismét egy klasszikusnak számító darab, és még mindig a hagyományos pizsamaanyagból, krepp vászonból. Ez a fazon viszont nem a nagypapánkat, hanem a saját gyerekkorunkat idézi, a pici virágminták és a diszkrét fodor mindenkinek ismerős lehet a saját hajdani ruhatárából. Szépen lassan felcseperedtünk és a nefelejcs helyett jött az ocelot és egyéb "vad" dolgok, de ha valakinek kedve támad nosztalgiázni akkor mindenképpen keressen egy ilyen darabot. A rövidnadrágos pizsama minden mennyiségben jöhet, ugyanis a nyári hőségben nincs ennél kellemesebb fazon.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés