free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olimpiai giccs

Borsa         Címkék: kishír, madárfészek, olimpia, szuvenír, tárgy 0 hozzászólás

Ne keseredjen el, aki nem láthatta élőben az olimpiai madárfészek stadiont. Most pár ezerért a lakásunkba is kerülhet, dísztárgyak alakjában. Már, ha bírjuk a giccset!

Azt nem kell senkinek elmagyarázni, hogy az olimpia mekkora üzlet, a nagyszabású építészeti, sporttechnikai és médiabiznisz mellett azonban nem feledkezhetünk meg a giccsbizniszről sem. Azokról, akik aprópénzre váltják a nagy hagyományú eszmét.

Arról már mi is írtunk, hogy, amit Kína az építészet terén véghez vitt, az példaadó. Az egyik leghíresebb építmény, ami magának a Pekingi Olimpiának is szinte jelképe lett, a madárfészek stadion. Nem csoda, hogy a szuvenírüzlet is előszeretettel lovagolja meg az építmény sikerét.

www.sourcingmap.com

A stadion, ami eredetiben egyedi és megismételhetetlen tervezői remek, az lekicsinyítve, arany színre festve, használati tárggyá degradálva már inkább vicces. Ez az aranyszínű madárfészek hamutartó egy csodás öngyújtóval együtt 23 dollárért a miénk lehet. Ha valakinek az aranyozott dizájn nem lenne eléggé csilli-villi, az megnyugodhat, mert az öngyújtó üzemeltetés közben még színpompásan világít is!

Aki az ezüstre jobban gerjed,  megveheti a hamust ebben a színben is. Sőt, ezüst madárfészek stadion alakban még FM rádiós mp3 lejátszót is kaphatunk! Ízléses darabok egytől egyig, kitűnő ajándék sportbarátoknak!
 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés