free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olimpiai giccs

Borsa         Címkék: kishír, madárfészek, olimpia, szuvenír, tárgy 0 hozzászólás

Ne keseredjen el, aki nem láthatta élőben az olimpiai madárfészek stadiont. Most pár ezerért a lakásunkba is kerülhet, dísztárgyak alakjában. Már, ha bírjuk a giccset!

Azt nem kell senkinek elmagyarázni, hogy az olimpia mekkora üzlet, a nagyszabású építészeti, sporttechnikai és médiabiznisz mellett azonban nem feledkezhetünk meg a giccsbizniszről sem. Azokról, akik aprópénzre váltják a nagy hagyományú eszmét.

Arról már mi is írtunk, hogy, amit Kína az építészet terén véghez vitt, az példaadó. Az egyik leghíresebb építmény, ami magának a Pekingi Olimpiának is szinte jelképe lett, a madárfészek stadion. Nem csoda, hogy a szuvenírüzlet is előszeretettel lovagolja meg az építmény sikerét.

www.sourcingmap.com

A stadion, ami eredetiben egyedi és megismételhetetlen tervezői remek, az lekicsinyítve, arany színre festve, használati tárggyá degradálva már inkább vicces. Ez az aranyszínű madárfészek hamutartó egy csodás öngyújtóval együtt 23 dollárért a miénk lehet. Ha valakinek az aranyozott dizájn nem lenne eléggé csilli-villi, az megnyugodhat, mert az öngyújtó üzemeltetés közben még színpompásan világít is!

Aki az ezüstre jobban gerjed,  megveheti a hamust ebben a színben is. Sőt, ezüst madárfészek stadion alakban még FM rádiós mp3 lejátszót is kaphatunk! Ízléses darabok egytől egyig, kitűnő ajándék sportbarátoknak!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés