free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stallone vodkát reklámoz

Borsa         Címkék: kishír, orosz, púder, reklám, stallone 0 hozzászólás

Stallone ugyan Rambóként és Rocky-ként is agyabugyált oroszokat, most mégis közeli kapcsolatba került velük. Szeptembertől egy orosz vodka reklámarca lesz.

Sylvester Stallone egyéves szerződést írt alá az orosz Synergy nevű céggel, egymillió dollárért reklámozza szeptembertől a cég Russian Ice nevű vodkáját. A gyümölcsöző üzleti egymásra találás már csak azért is érdekes, mert Stallone több filmje is tiltólistán volt annak idején a Szovjetunióban. Nem csoda, az izomkolosszus által megtestesített két legendás figura, Rocky és Rambo is összeakasztotta a bajszát az oroszokkal. Persze annál nagyobb sikernek örvendtek a VHS formátumban a pult alól szép számmal előkerült Stallone filmek!

www.celebrush.com, www.alibaba.com

A PR szakembereknek természetesen megvan a sztorijuk arra, miért épp Stallone lett az orosz vodkamárka reklámarca. Kiderült ugyanis, hogy a színész nemcsak olasz felmenőkkel rendelkezik, nagymamája orosz volt. E tény tudatában Stallone minden reklámos túlzás nélkül szajkózhatja majd a reklámszlogent: "There is a bit of Russian in all of us" - vagyis, "mindannyiunkban van egy kis orosz." Ha iszunk egy kis Russian Ice-t, akkor már bennünk is lesz.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés