free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Teafőző pingvinvekker

Borsa         Címkék: kishír, óra, pingvin, tárgy, tea 0 hozzászólás

Alapból nem vagyunk oda a konyhai giccsért és az édi-bédi konyhai dizájntárgyakért, de ez a pingvin bejön nekünk. Nem csak időzítő, de teafőzésben is kiváló "partner".

A konyha a pihent agyú dizájnerek ideális terepe. Előszeretettel személyesítik meg az apró használati tárgyakat. Ha ezekre rákattanunk és minden ilyet megvásárolunk, könnyen előfordulhat, hogy arra eszmélünk, hogy konyhánk olyan, mint egy óvodás álma: minden tárgynak szeme és szája van. Azoknak, akik hajlamosak elefántfej-tölcsért és szellem-sótartót  vásárolni, mindenképp tanácsoljuk a pingvint formázó időzítős teakészítő beszerzését is.

Ez a konyhai eszköz kinézetével ugyan már eleve levett minket a lábunkról, de még az alaposabb vizsgálat és híres kritikai vénánk bevetése mellett is a megvásárlásra érdemes kategórába került. Mert ez a pingvin nem csupán kinézete alapján jó fej, még valódi haszna is van. A szmokingos madár tulajdonképpen egy konyhai időzítő, amit akár használhatunk bármilyen főzési, sütési idő mérésére. A beállított idő leketyegését csörgéssel jelzi, és szedhetjük ki a pitét a sütőből.

www.popgadget.net, www.amazon.com
Kalapos és kalap nélküli változatban is

Ám a mi pingvinünk igazán a teafőzésre specializálódott. Nem kell mást csinálni, mint a csőrére akasztani a filtert, majd beállítani, hogy hány percig szándékozunk áztatni azt a forró vízben. Az idő lejártával a pingvin csőre és vele együtt a teafilter felemelkedik. Tehát mostantól nem kell a reggeli felfordulásban a forró vízben felejtett filter miatt keserű teát köpködnünk!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés