free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: lila felső

Megyeri Nikolett         Címkék: bolt, cucckereső, felső, lila, ősz 0 hozzászólás

Minden héten becélzunk egy konkrét ruhadarabot, és addig járjuk a boltokat, míg rá találunk a legjobbra. A héten felsőt kerestünk lila színben, ami a szezon sláger színe.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül sorozatunk. Mivel a közelgő őszi-téli egyik vezető trendszíne a lila lesz, ezért ebben a részben lila felsőrészek után kutattunk.

Első jelöltünk a Mangóból való, rövid ujjú, kötött pulóver. Cseles darab, mivel a kivágása és az ujjai miatt könnyűnek tűnik, viszont anyaga vastag és - amennyire ezt a próbafülkében meg tudtuk állapítani - elég jól melegít is. Kicsikét viszont szúrós, úgyhogy aki ezt nem bírja, annak érdemes alávenni valamit. Hosszú ujjú blúzzal kombinálva például kapásból rajtunk a stílusos irodai viselet.Ugyanebben a boltban találtuk ezt a flitterekkel díszített, mélylila, fényes anyagból készült, inkább alkalmi jellegű felsőrészt. Ránézésre ez is a kismama szabásvonalú, felvéve azonban ez alig érvényesül, mivel a mell alatti rész csak szolidan bővül. A fotón ez mondjuk nem annyira látszik sajnos, de élőben tényleg nagyon csinos darab. Viszont itt hívjuk fel a figyelmet, hogy ehhez a pántos melltartó felejtős, mert mindenképp kilóg valahol, úgyhogy kizárólag pánt nélkülivel vagy melltartó nélkül tessék viselni!

Árak: rövid ujjú pulóver: 9495 forint; flitteres felsőrész: 8995 forint

A Zara még mindig nem tud leakadni az etno trendről és nincs is ezzel igazából gond, hiszen ez az irányvonal a következő szezonban is abszolút aktuális marad. Valamiképpen lilával vegyítve meg pláne. Erre példa itteni kiszemeltünk, ez a lila alapszínű, etnós mintázatú felsőrész. Vékony pamutból készült, laza szabású cucc, ezért magában inkább még a melegebb őszi napokra való, de klasszul kombinálható - kizárólag egyszínű - kardigánnal vagy farmerdzsekivel és akár még zakóval is.Nyilván a Pull&Bear tervezői is tisztában vannak azzal, hogy a csipkedíszítés is divatban marad az elkövetkezendő hónapokban és ennek megfelelően alkották meg ezt a felsőrészt. Tipikusan olyan holmi, amit felvehetsz egy farmerral, de szövetnadrággal vagy akár szoknyával is, attól függően, hogy mi a becélzott alkalom.

Árak: mindkettő 3990 forint

A szezon aktuális divatszíneiből sosem árt beszerezni egy-két semleges, basic darabot is. Így például egy egyszerű, pamut csajpólót, amit aztán felvehetünk magában, pulóver alá, kardigánnal, dzsekivel, hosszú ujjú felsőre rávéve vagy ahogy csak a fantáziánk engedi. Ilyesmit viszonylag sok helyen beszerezhetünk, amire érdemes odafigyelni, hogy ne legyen nagyon nyúlós az anyaga és ne legyen poci- és úszógumi-villantósan rövid, mert az - különösen felnőtt nőkön - ciki. A képen látható - az előzőekben ismertetett kritériumoknak megfelelő - pólót a Stradivariusban lőttük.Akiknek bejött a denevérujj divat, azok örülhetnek, hiszen ez a szabásvonal velünk marad a közelgő őszre-télre is, csupán az anyaga változik az időjáráshoz alkalmazkodva, kötöttre. A képen látható,  háromszorosan trendi - lila, kötött és denevérujjú - pulóverre szintén a Stradivariusban bukkantunk.

Árak: trikó: 1190 forint; denevérujjú felső: 5990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés