free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kifordított plüssmackók

Borsa         Címkék: dizájn, kifordít, kishír, plüssmackó, tárgy 0 hozzászólás

Kent Rogowski sorozatban trancsíroz plüssmedvéket, mi mégis megkedveltük. Az ötlet beteges, de az eredmény érdekes. Elhisszük neki, hogy ez is művészet.

Filmekből már ismerjük azokat a kegyetlen zseniket, akik bár gonoszak, valamiért mégis bírjuk őket. Nemrég világossá vált előttünk, hogy a művészvilágban is léteznek ilyen ambivalens figurák.

Kent Rogowski plüssmackókat trancsíroz, a végeredmény pedig ijesztő ugyan, de valahogy mégis imádni való. Az ötlet meg beteges ugye, de ettől még elismerjük, hogy zseniális. A dizájn és fotósképzéseket végzett amerikai művésznek eszébe jutott, hogy megmutassa a világnak, milyenek a tökéletesre tervezett, ölelni való plüssmackók belülről.

Úgy tűnik, hogy, ha Rogowski meglát egy ilyen játékot, kényszeresen ráveti magát. Ami ezután következik, az horrorfilmbe illő. Szétvágja őket, kiszedi tartalmukat, kifordítja "bőrüket", visszatömködi beléjük a szivacsot és újból összevarrja őket.

www.kentrogowski.com
Nézz még több kifordított macit!

Az így keletkezett lények egyszerre abszurdak, komikusak, sajnálni és szeretni valók. A szegések és varrások, mintha sebek lennének a kifordított macik testén, a bennük lévő töltőanyag pedig a legváratlanabb helyeken türemkedik ki, de a legbizarrabbak azok a darabok, amik eredetileg valami plusz képességgel is rendelkeztek, mondjuk zenéltek, vagy hangot adtak. Ugyanis az elektromos drótok és a hangot adó eszközök láthatóvá válnak kifordult testükön, amitől valóságos plüssterminátorrá válnak.

A művész kiállításokra is viszi teremtményeit, de könyvet is kiadott róluk, melyet Amazonról  megrendelhettek. Aki személyesen is találkozni akar a kifordított medvékkel, annak várnia kell 2009-ig, és Németországig kell utaznia. Bár pontos időpont nincs megadva, de Rogowski honlapja szerint jövőre ugyanis itt turnéznak majd a mackók.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés