free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Überszexuális pasik magyar kiadásban

Borsa         Címkék: , férfi, igazi, púder, tetteknapja 0 hozzászólás

Borsamunkatárs azért ment el a Tettek Napjára, hogy jó pasikat lásson, és megtudja, ki az "igazi férfi" hazánkban. A valóság csúnyán felülírta terveit, de jót röhögött.

Amikor Borsamunkatárs meghívót kapott a "nyár legkülönlegesebb balatoni rendezvényére", a Tettek Napjára, nem sokat hezitált, hogy menjen-e, vagy maradjon. Már csak azért sem, mert a rendezvény nem akármilyen magasztos célt szolgált. A versenyen a hazai celeb pasik között szándékoztak az "igazi férfit" megtalálni. Úgy gondolta, ezt mindenképp látnia kell, ezért nyomban felkerekedett, és az augusztusi zimankó ellenére elment Siófokra, hogy kiderítse, léteznek-e - a rendezvény szervezőinek szóhasználatával élve - "überszexuális" férfiak a magyar kínálatban.

Úgy tűnik, abban a szervezők sem voltak biztosak, hogy az erősebbik nem hazai képviselői képesek-e kellőképp elkápráztatni a közönséget és a sajtó képviselőit, ezért aztán többféle extra szolgáltatással is próbáltak a kedvünkben járni. Az ajándékcsomag nem meglepetés, viszont a háromfogásos ebéddel és a különböző koktélokkal hamar a szívünkbe lopták magukat.


Onedin kapitány is benevezhetett volna - még több kép itt!

A romantikusnak szánt hajókázás is jó ötletnek tűnt, a háborgó Balaton viszont hamar elbizonytalanított bennünket, de Borsamunkatárs nem adta fel egykönnyen és Onedin kapitányt meghazudtoló bátorsággal vágott neki az útnak, amit hellyel közzel még élvezett is. A partraszállás után pedig következett a nap fő attrakciója, a daliás lovagok versenye.

A Harsányi Levente, Kontor Tamás, Beszeda Gábor, Müller Attila és Kállai Ákos által vezetett ötfős csapatok rendre felsorakoztak a dobogókon és ki izgatottan, ki pedig unottan várta az előttük álló feladatokat. A próbatételek egy valamire való "überszexuális" pasinak meg sem kottyantak volna. Hiszen, ha előképzettségünk nem csal, akkor egy igazi tökös legény otthon van a különböző sportokban, nem fél a veszélytől, pillantok alatt megfejt bármilyen kódolt információt és bármikor kapható arra, hogy szíve hölgyének felhozzon egy-két igazgyöngyöt a tenger mélyéről.

Ám a bemelegítésnek szánt, kisiskolás korunkból ismert logikai feladvány már az első pillanatban kifogott a potenciális überszexuális pasikon, úgyhogy ezek után nem sok jóra számíthattunk. Az egyik kereskedelmi csatorna játékmesterét Beszeda Gábort igencsak inspirálta dobogó felső foka és néha hangos kurjantásokkal próbálta meg buzdítani kevésbé elhivatott csapatát, aminek meg is lett az eredménye.


Agymunka és búvárkodás - az igazi férfi mindenben jó

Az első nagyobb akadályt a medencés feladat jelentette, a több játékosnak gondot okoztak a különböző színű kulcsok, a levegővétel, valamint az is kiderült, hogy a balra-jobbra, előre-hátra vezényszavak is okoznak némi fejtörést és kavarodást.

A medence alján található ládikákat és a hozzájuk tartozó kulcsot csak nagy küzdelem árán tudták felszínre hozni a csapatok, ami pedig elengedhetetlen volt ahhoz, hogy folytatni tudják a játékot. Ugyanis a dobozokban található információk alapján ki kellett szabadítaniuk egy-egy hölgyet, akik a Balatonban fogságában raboskodtak. Miután nagy nehezen mindenki megkapta a kellő információkat indulhatott a roham a csajokért, ehhez persze össze kellett eszkábálni a megfelelő vízi járművet, ami ismét túl nagy falat volt a versenyzőknek.


Kontor Tamás úszógumija és Müller Attila sellője

Az exmegasztár Kontor Tamás által vezetett teljességgel töketlen csapat által felfújt gumimatrac egy balta sebességével kezdett el süllyedni a vízen. Kállai Ákos öttusázó csapata ennél profibban oldotta meg a feladatot, de nem tudták felvenni a versenyt Beszeda Gáborékkal, akik ekkor már lassan Tihany partjainál eveztek. A versenyben a futottak még kategóriában szerepelt Harsányi Levente és csapata, ami bebizonyította, hogy a kilónyi fuksszal, a nonfig tetkóval és a maci popóval csak a helyi diszkókban lehet menni valamire.

Müller Attila pluszpont reményében a saját karjában hozta ki a nekik szánt balatoni menyecskét, viszont a győzelemhez ez sem volt elég, ugyanis a vetélkedő nyertese, Beszeda Gábor és csapata lett, akik ezek után nyilván jogosan nevezhetik magukat überszexuálisnak.


A zápor elmosta a győztes csapatot és az unatkozó lányokat is

Azonban ha szembenézünk a tényekkel, akkor rá kell döbbennünk, hogy a valódi férfi legalább olyan ritka, mint a tökéletes fodrász, ha pedig valaki megkaparint egy ilyet, akkor hét lakat alá zárja és soha többé nem engedi. Ezért azon sem lepődtünk meg, hogy a Siófoki strandon napozó csajokat sokkal jobban érdekelte az, hogy megfelelően be legyenek kenve naptejjel, mint a férfiasságukat bizonygató pasik küzdelme. A műsor záróprodukcióját az égiek intézték, ugyanis egy kiadós zivatar tett pontot a rendezvény végére. Ja, és azt még el kell mondanunk, hogy az "igazi férfi" cím jelöltjei - de még a nyertes csapat tagjai is - úgy futottak el az eső elől, mintha cukorból lennének.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés