free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jennifer Lopez triatlonozik és jótékony

Borsa         Címkék: jennifer, kishír, lopez, púder, triatlon 0 hozzászólás

Ha hihetünk a nyilatkozatnak, Jennifer Lopez már nyolc hónapos terhesen kedvet kapott a triatlonhoz, de csak most kezdett neki. Ráadásul jótékony célból. Megható.

Jennifer Lopez újabban triatlon edzéseken izzasztja magát. Össze kell kapnia magát, ha nem akar nagyon leégni, mert indulni fog a szeptember 14-én megrendezendő Malibui Triatlon Bajnokságon, és addig már nem sok idő van vissza. Ahhoz képest, hogy hat hónapja ikreket szült, és életében nem triatlonozott, elég bátor vállalkozásnak tűnik, de az énekesnő azt nyilatkozta, hogy szereti a kihívásokat.

Ám, mint kiderült, nem is ez a sztori lényege. Hanem az, hogy a felkészülés folyamatát az érdeklődők - ha vannak ilyenek - JLonak a Self magazinon belül létrehozott blogján nyomon követhetik, és ezen a blogon fogadják az adakozó kedvűek felajánlásait is, hisz Lopez az egész akcióval a Los Angelesi Gyermekkórházat kívánja támogatni.

http://thesuperficial.com 
A bulvárlapokban idézett nyilatkozatok szerint Jennifer Lopez nyolchónapos terhesen, az ikrekkel a hasában épp triatlont nézett a tévében, amikor megszólalt: "Szerintem, ezt én is tudnám csinálni, azt hiszem gyűjthetnénk ezzel egy kis pénzt, és véghez vihetnénk valami igazán nagyszerű dolgot!"

Roppant életszagú történet, cseppet sem gyanakszunk, hogy Jennifer píárosai izzadták ki magukból ezt a frappáns nyilatkozatot. És nyilván az is csak egy véletlen egybeesés lehet, hogy a Self magazin nemrég beválogatta JLo-t 2008 leginspirálóbb hölgyei közé.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés