free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna 50

Hímtag         Címkék: hímtag, madonna, , ötvenéves, sztár 0 hozzászólás

Madonnát lehet nem szeretni, törtető, közepes énekesnek tartani, de ettől ő még világsztár. Hímtag szerint azért is, mert hibátlanul felismeri az aktuális közízlést.

A Madonna néven világhírűvé vált Louise Veronica Ciccone egy tetőtől-talpig olyan nő, akit még a csajok sem rúgnának ki az ágyukból. Persze lehet Madonnát nem szeretni, törtető, karrierista, érdekembernek, gyenge közepes énekesnek tartani, satöbbi, de a világsztársághoz nélkülözhetetlen akaraterőt képtelenség elvitatni tőle, és az is alap, hogy hibátlanul képes felmérni az aktuális közízlést, megtalálni a divatos hangot, és eddigi pályája alatt mindig képes volt megújulni, és mindig a megfelelő szakemberekkel dolgozott.

http://picasaweb.google.com, http://journalofthieves.wordpress.com, www.madonna.com, www.skinz.org

Mindenki tudja, hogy egy olyan termék, amiből sokat vásárolnak meg a fogyasztók, még nem feltétlenül jó minőségű, de elgondolkodtató, hogy a művésznő negyedmilliárdnyi eladott hanganyaghordozónál jár, és százmilliót keres egy világkörüli turnén. Alap, hogy az idén ötven éves Louise Veronica Ciccone torony magasan vezeti a világsztár bajnokságban a női mezőnyt, aktuális konkurensei messze mögötte leszakadva, egykori vetélytársai meg a süllyesztőben vagy az elvonóban. Madonna belezenélte magát az örökkévalóságba, közízlésformázó tevékenysége megváltoztatta a zene arculatát.

Madonna az egyetlen nő a Földön, akinek a pályafutása csillagos ötös, és még a bukásait is önmaga bálványozására használta fel, és senki nem nézi hülyének azért, mert ötvenévesen dominának öltözik.  Madonna az egyetlen nő a Földön, akinek jól áll egy olyan világbajnoki öv, amiről egyébként még a legbénább életmódmagazinok is lebeszélik a csajokat.

www.madonna.com

Még azok is tudják, akik nem kedvelik, és énektudását is megkérdőjelezik, hogy Madonna szeret az undergroundból dolgozni, és mindig jó érzékkel választja meg a munkatársait, és tanácsadóit, jó az ízlése és érdeklődik, nyitott még az ukrán művészetre is. Madonna sok mindenben erős, de abban különösen, hogy képes megfizetni a minőséget és a tehetséget. Például az új nagylemezének első klipjét rendező Dan Landin is végigforgatta az angol undergroundot, sőt még a Laibachról is forgatott filmet, nem mellékesen Guy Ritchie-vel is melózott már, és ő volt annak a tévéreklámnak az operatőre, amiben színes gumigolyócskák zúdulnak le San Francisco utcáin.

A második videós single-ben meg a minimálra hangszerelt R and B-s rész a legjobb, viszont az underground árenbísek, már, ha vannak olyanok, akkor fanyaloghatnak, hogy csak unalmas ismétlése a timbaland sulinak. Azok kedvéért pedig, akik még mindig ellenszenvvel viseltetnek a művésznő iránt, itt egy olyan hét perces reklámfilm, aminek két perces a stáblistája.

http://version2.andrewkendall.com

Úgy tartja a babona, hogy, ha valakit emlegetnek, akkor az csuklik, és, ha kitalálja, hogy ki emlegeti, akkor elmúlik a csuklás. Az most nem érdekes, hogy Lousie Veronica Ciccone mennyire nagy kabalás, vagy nem, de az biztos, hogy nem érdekli a csuklásos babona, és az sem, hogy például a magyarok viszonylag rendszeresen veszik szájukra a művésznevét. Persze nem feltétlenül a Madonna kifejezést használják, amikor Jézus édesanyjára gondolnak, de egy igazi babonásnak meg mindegy, hogy milyen nyelven is emleget vagy emlegetik. Az biztos, hogy a művésznő az utóbbi harminc évben elérte azt, hogy az emberek többsége nem Szűz Máriára gondol először, amikor meghallja a Madonna nevet.

Az ilyen-olyan vallási vezetőket, emberjogi aktivistákat, és ideológiai fanatikusokat meg nem zavarja, hogy egy illető Madonna néven egyeduralkodik a szórakoztatóipari üzletág női tagozatán, pedig Louise Veronica Ciccone művésznévválasztása legalább annyira merész húzás, mint egy fiúbandát Jézus Gyíknak elnevezni.

http://picasaweb.google.com, http://thewalrusspeaks.blogspot.com, http://stephdisturbstheuniverse.wordpress.com

Nagy szerencsénkre nem töltök be semmilyen posztot semmilyen vallási szervezetben, de, ha én lennék a pápa, akkor kifejezetten örülnék, hogy valaki futtatja a Madonna nevet a vallást nem ismerők vagy nem gyakorlók körében, azért meg lehet, hogy ki is tüntetném a művésznőt, hogy Szűz Mária nevének népszerűsítése mellett a keresztet is divatba hozta a rajongói között.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés