free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

M&M csoki luxuskiadásban

Borsa         Címkék: cukor, kishír, luxus, m&m's, púder 0 hozzászólás

Nem csak a gyereket, de a luxusra éhes nőket is célközönségének tartja az M&M's. A New York-i Divathéten is bemutatják a csillogó külsejű és megújult belsejű csokit.

A barátságos táncoló  M&M's figurákkal reklámozott, élénk színű drazsék eddigi reklámjai inkább a gyerekeket célozták be, de ettől még mi is nagyon bírtuk a cukrot is, meg az imázsát. Ám ezt a mostani újonnan bevezetett luxus termékvonalat, meg a felhajtást körülötte kicsit megilletődötten szemléljük. Az M&M's Premiums-szal ugyanis a "fiatal és a divat-tudatos vásárlókat" akarják megcélozni, ezért még a szeptemberi New-York-i Divathéten is felvonultatják az új ruhába öltöztettet luxusosított drazsékat. Nem is gondoltuk, hogy még a cukor biznisznek is köze van a divatvilághoz.

www.seriouseats.com

A csillogó külsejű, márványos mintázatú csokik öt új színben és ízben kaphatóak: mentás csokis, mokkás, triplán csokis, málnás-mandulás és csokis mandulás ízekben. Ez mind jól hangzik, de azt sajnálattal olvastuk, hogy az új puccos burok nem roppanós, pedig az eredeti M&M's-ben ez volt az egyik legnagyobb élvezeti érték. Ettől függetlenül azért kipróbálnánk, mert mégis csak csokiról van szó! Az ára sem annyira vészes, egy 170 grammos kiszerelést 600 forintnak megfelelő dollárért árulnak. Bár úgy sejtjük, hogy, ha egyszer a New York-i divathétről a magyarországi közértek pultjaira is eljut, ennél drágábban fogják árulni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés