free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lilában

pészM         Címkék: divat, igennem, kirakat, lila, utca 1 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

Nekünk annyira nem kenyerünk ez a lilázás, de ha már a nyár végi és a közelgő őszi trend ezt irányozza elő (mélyek, élénkek, padlizsánok, mindenfélék), körülnéztünk, milyenek is vagyunk lila egyberuhában. Kiszemeltünk például egy tök egyszerű, mell alatt elvarrt, lágy esésű darabot álmodott magára, és bár hanyatt nem esünk a gönctől, ráadásul valami karakteresebb lábbelit is el bírnánk képzelni, azért elég jól bír ez kinézni – pláne, hogy melltartó híján a dekoltázsba fúródik a tekintet. Kismamáknak is egész pofás lehet.  

Semmi kétségünk, hogy fotósunk egy igazán bohó, nyárimádó kisasszonyt kapott lencsevégre, de a jelenség általános, ezért bátorkodunk… Szóval. A spagettipántos ruha alá, ami a mellek közé meglehetős mélységbe benyúlna dekoltázs tájékon, se nem célszerű, se nem divatos, sőt kifejezetten hervasztó és ronda dolog fehér atlétatrikót húzni. Mert: tönkre vágja a holmi fazonját, a vállakon óriási lesz a káosz, jelen esetben a színvilágnak sem tett jót, drabálissá teszi az embert, és csúf, úgy, ahogy van. Sajnos ezt a bolondos sárga táska sem ellensúlyozza.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés