free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Koton spray

Borsa         Címkék: fogamzásgátlás, gumi, kishír, koton, púder 0 hozzászólás

A gumióvszer használata tanácsos, de sokan kényelmetlennek tartják, mert nem mindig illeszkedik jól. Ezt a problémát szüntetné meg egy új fejlesztés, a koton spray.

Vinzenz Krause tinédzserkorában sokat bajlódott a megfelelő óvszerméret megtalálásával. Úgy látszik ez olyan meghatározó élmény volt életében, hogy a probléma felnőttként sem hagyta nyugodni. A harmincéves német férfi immár szexuálpedagógusként a spray formátumú óvszer kifejlesztésén dolgozik.

A kotonpiaci adatok szerint az óvszerbiznisz fejlődik, de éppen a fiatalok, a középiskolás korúak körében stagnál. Sokan macerának tartják a védekezésnek ezt a formáját, pedig az óvszergyártók sorra találják ki, a már szexuális játékszernek is beillő érdesített, ejakulációt késleltető, színes, szagos, sötétben világító óvszereket.

Krause még 2001-ben indított egy olyan internetes szolgáltató oldalt, ahol a felhasználók megoszthatták egymással a gumióvszerekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Krause szerint az oldalt 300.000-en használták, és ő rájött, hogy a méret problémák más férfiaknak is komoly gondokat okoznak.

www.neatorama.com

Így addig kísérletezett, amíg ki nem fejlesztett egy spray kiszerelésű óvszert. A folyékony latexet minden irányból alaposan, a rendeltetési helyére kell fújni, ahol az száradás és szilárdulás után tökéletesen "méretre szabott" óvszerré alakul.

Ez idáig elég jól hangzik, csak az a baj, hogy a tesztelt prototípust a férfiak több okból is kritizálták. Egyrészt idegenkedtek attól, hogy legbecsesebb testrészükre ismeretlen anyagot fújjanak, másrészt a spray sziszegő hangját enyhén szólva illúziórombolónak találták. A legnagyobb baj a találmánnyal azonban az, hogy a folyékony latex száradási ideje vágyrombolóan hosszú: két-három perc, ezért egyelőre nem kerül piacra a folyékony koton. Míg találmányát tökéletesíti, Krause igazi óvszer-harcosként szorgalmazza, hogy az óvszereket a jelenleginél sokkal többféle méretben gyártsák.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés