free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

David Duchovny őszinte szexfüggő

Borsa         Címkék: duchovny, kishír, púder, rehab, szex 0 hozzászólás

David Duchovnyt legtöbben a megszállott Mulder ügynökként ismerjük, most kiderült a megszállottság nem is áll távol tőle. Csak nem az ufók, hanem a szex a mániája.

David Duchovny szexfüggő ugyan, de legalább őszínte és meg akar javulni. Nemrég ugyanis bejelentette, hogy önként bevonul egy rehabilitációs intézetbe, hogy kikúrálják szexmániájából. Ezek szerint az életben is jellemző rá a megszállottság, akár az X-akták Mulder ügynökére, de szexéhes oldaláról is megismerhettük már egy másik sorozatban, a Kaliforgiában

www.foxnews.com, www.usatoday.com

A 48 éves színész 1997-ben vette el mostani feleségét, Téa Leonit, két gyerek is született a házasságból. Duchovny úgy tűnik, amellett, hogy gyakorta félrelépett még ezerrel igyekszik jó apa és férj lenni, ugyanis nyomatékosan megkérte a sajtót, hogy ne zaklassák a családját a szexfüggésének kikúrálásával kapcsolatban. "Kérem, tartsák tiszteletben feleségem és gyermekeim magánszféráját mialatt a családunk megküzd ezzel a szituációval"- nyilatkozta a sajtóban. Oké, nem is firtatjuk a témát, csak izgatottan várjuk, mikor engedik majd ki a rehabról a vadonat új, szentéletű David Duchovnyt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés