free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Orr nélküli magas sarkú

Borsa         Címkék: cipő, holland, kirakat, kishír, tervező 0 hozzászólás

Egy kényelmetlen, de szép cipőt még hajlandóak vagyunk hordani, de nincs olyan indok, amiért ezt viselnénk. Az orr és talp nélküli magassarkú hordhatatlan és ronda.

A lábbeliknek számos fajtáját ismerjük, magassarkú, lapos sarkú, telitalpú, szandál, papucs, flipflop, sorolhatnánk. Ám egy dolog mindegyikben közös, mégpedig, hogy van talpa. Mert a cipőt elsősorban ugye azért találták ki, hogy védje lábunkat, és ne mezítláb kelljen trappolnunk az utcán.

Márpedig a holland tervező, Annejet Kosters a praktikumot teljesen félretéve minimalista módon fogta fel a magassarkú fogalmát, és megalkotta a cipőt, aminek van egy magas sarka és slussz. Nincs se orra, se talpa, bár, aki hosszú távon ezt viseli, annak a bőrkeményedés miatt lehet, hogy nincs is szüksége rá. Lehet, hogy csak az elején törné a lábunkat a cipő - vagyis a föld - aztán hozzászoknánk.

www.trendhunter.com, www.annejetkosters.com

 

Jó, annyiban igaza van a tervezőnek, hogy a csajok sokszor képesek olyat viselni, ami kényelmetlen ugyan, de jól áll nekik, ám ezeket még ezért sem vennénk fel.  A holland tervező munkái érdekes agymenések ugyan, de cipőnek rondák és kész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés