free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 őszi alapdarab

Borsa         Címkék: alapdarabok, kirakat, ősz, ruhák, szerelések 0 hozzászólás

Az okosok már tavaly kitalálták, mi lesz idén ősszel a menő, így összeszedtük nektek a szezon kötelező darabjait. Öt alapdarab, de nem kell rohanni és mind megvenni.

A világ divat fővárosaiban tartott divatheteken minden szezonban meghatározzák az adott évszak kötelező darabjait, ezek közül sok kicsit eltúlzott és hétköznapi viselésre nem alkalmas, de néhány ruhadarab könnyen beköltözhet a szekrényünkbe. A szezon kötelező darabjainak listája nem azt jelenti, hogy most azonnal el kell rohanni vásárolni, elég ha beszerzünk közülük egy-egy nekünk tetsző, feltűnő darabot, amitől aztán tavaszig meg sem kell válnunk.

Bokacsizma - Alberto Zago

 

A bokacsizma már nem új a nap alatt, tavaly is kötelező volt beszerezni egyet, ezért aki akkor nem tette meg, az most már nem halogathatja tovább. Vékony lábú lányok nyugodtan hordhatják szoknyával vagy csőnadrággal, akinek viszont vastagabb a bokája, legyen kedves  egyenes szárú nadrággal kombinálni. A bokacsizma ugyanis optikailag igencsak megvastagítja a bokát. Ha valaki nem szeretne tűsarkún tipegni, az idén könnyen talál magának lapos sarkú bokacsizmát is, és bármilyen hihetetlen, az sokkal kevésbé vastagítja a bokát, mi sem értjük miért, de ez a tényen nem változtat.

Kockás szoknya - C&A

 

Ami tavaly csíkos volt vagy pöttyös, az idén télen kockás. A kockás szoknya különösen fiús alkatú lányoknak áll jó, ugyanis erősíti a csípőt és a feneket. Teltebb lányok kombinálják a szoknyát hosszú felsőrésszel, ami csak a szoknya legalsó 5 centijét engedi látatni, így eltakarhatja a problémás részeket. Aki pedig ódzkodik a szoknyáktól, az nehezen ugyan, de találhat magának kockás nadrágot is, bár az idei szezonban a szoknyák sokkal nagyobb szerepet játszanak, mint a nadrágok.

Kötött kardigán - C&A

 

Bármi szóba jöhet, ami kötött, nem kötelező a kardigán, de legalább egy vastag, kötött pulcsit muszáj lesz beszerezni. Minél vastagabb fonálból van, annál jobb, és legalább combközépig kell érnie. Ennél rövidebb szóba sem jöhet. Ha megtaláltátok a legjobb darabot, akkor nyugodtan kombinálhatjátok csőnadrággal vagy cicanadrággal is. Idén a nagy kínálat miatt könnyen találkozhattok olyan fazonokkal, amelyekben van egy plusz bélés is, ami abban segít, hogy pulcsit nehezebben fújja át a szél, ezért aztán őszi kabátként is megállja a helyét. Ha pedig hűvösebbre fordul az idő, akkor tekerjetek magatok köré egy vastag stólát és máris kész a fagyálló szett.

 

Fehér ing - www.feherbluz.hu

 

A fehér ing vagy blúz szintén nem új találmány, viszont kevés ennél praktikusabb ruhadarabot tudunk mondani, mindenhez passzol és gyakorlatilag bármilyen alkalomra bevethető. Hivatalos rendezvényre zakóval és sállal, buliba pedig nagy és hangsúlyos ékszerrel érdemes kombinálni. Tavaly a masculin szabásvonal volt a menő, az idei szezonra kicsit finomodott a szabásvonal és újra megjelentek a húzások a mellrészen, valamint az apró fodrok. Ami viszont ismerős lehet az előző szezonból az a dupla hosszúságú mandzsetta, ez különösen azoknak jó hír, akiknek rövid a karjuk, ugyanis ez a megoldás optikailag nyújtja a kart és vékonyítja a csuklót.

Maxitáska - MEXX

 

Az anyaga nagyjából mindegy, sőt a színe is, ami viszont fontos, hogy megtaláljuk a lehető legnagyobb táskát, ami a táskapiacon létezik. Egyet muszáj lesz tisztázni, a nagy táska nem úgy funkcionál, mint egy utazóbőrönd, nem illik telepakolni, aztán pedig hajlott háttal cipekedni egész álló nap. Nehéz ugyan megállni, de a dugig pakolt táska nem egészséges a gerincnek, ráadásul a táska élettartamát is megrövidíti. A tévhittel ellentétben alacsony lányok is használhatnak maxi baget, de ha ilyen táska mellett döntenek, akkor igyekezzenek nem a legnagyobb darabot választani. A túl nagy táska ugyanúgy össze fogja nyomni őket, minta túl sok ékszer.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés