free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mel B nemet mond és izgat

Borsa         Címkék: kishír, playboy, pucér, púder, vetkőzik 0 hozzászólás

Mel B-t már kétszer is hiába kérte a Playboy, hogy vetkőzzön. Nemet mondott, de biztosított mindenkit, hogy szeret meztelenkedni. Jól elhúzta a mézesmadzagot!

Mel B-t már többször megkereste a Playboy, de egyelőre nem állt rá a meztelen fotózára, ugyanakkor kijelentette, hogy ez nem jelenti azt, hogy a jövőben sem fog. Magyarán, se igent nem mondott, se nemet, vagyis lebegtette a kérdést, egyszersmind elültette a bogarat a sajtó és az illetékesek fülében az olyan kijelentéseivel, hogy: "minden probléma nélkül rohangálok meztelenül a ház körül". "Teljesen elégedett vagyok az alakommal, ami nagyon érzéki. Rendszeresen edzek, egészségesen eszem és hallgatok a testem szavára."

 

www.contactmusic.com, www.shotsdaily.com

Ezek szerint nem a szégyenlősség az oka a húzódozásnak, lehet, hogy csak az árat akarja felsrófolni? Ezen sem lepődnénk meg, hiszen jelenlegi férjéhez, Stephen Belafonte-hez is csak azért ment hozzá másodszor, hogy a bulvársajtó is ott lehessen a nagy eseményen. Mindezért 58 millió forintnak megfelelő angol fontot söpört be a pár.

Aki meztelenül akarja látni az egykori Spice Girls tagot, annak tehát még várni kell, de, aki megelégszik a fehérneműs, vagy tornadresszes Mel B látványával is, az nézegesse az április óta az Ultimo fehérneműgyártó cég modelljeként is dolgozó énekesnő reklámplakátjait, vagy, várja meg, hogy kijöjjön Mel B tervezett fitnesz DVD-je, amin azt mutatja meg, hogy sikerült a most 16 hónapos kislánya világrajövetele után vissaszereznie egykori alakját.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés