free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Posztolimpiás szindróma

Borsa         Címkék: depresszió, kína, kishír, olimpia, púder 0 hozzászólás

Kínában az olimpia után kitört a tömeges depresszió. Nem azért vannak elkeseredve, mert rosszul sikerült, épp ellenkezőleg. Túl jól érezték magukat, míg tartott.

Kínában mostanában, állítólag, feltűnően megszaporodott a levert, morcos emberek száma. Most, hogy lezárult az olimpia, az üresség érzése és a depresszió gyötri a lakosság nagy részét. Egy Shanghai-i professzor szerint a sportrajongóktól megszokott, hogy egy nagy sportesemény után rosszkedvűbbek az átlagnál, de most ez a jelenség tömegesen jelentkezik, mert az olimpiát szinte mindenki nézte.A kínaiak túlságosan hozzászoktak, hogy a tévé előtt hetekig nagy izgalmakat éltek át, a családi légkör is javult, és még az aktuális problémáikon sem annyit tipródtak, mint azelőtt.  Most, hogy mindennek vége, nehezen szoknak vissza az unalmas, gondokkal teli hétköznapokba.

A komoly problémára komoly pszichológusi megoldás is érkezett: a lélekgyógyász a társasági életet és az aktív házon kívüli tevékenységet javasolta gyógyírként. Hát igen, ez  valamivel olcsóbb nekik, mint még egy olimpiát rendezni. Az okosak, észre sem veszik, hogy mindeközben a paralimpia is náluk zajlik. Gratulálunk!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés