free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Virtuális szex

Borsa         Címkék: hímtag, online, virtuálisszex, vr 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint a virtuális szex nem csak abban hasonlít az önkielégítésre, hogy nincs nemi betegség. A valóságban a virtuálisan nemi életet élők is magányosak.

Ezidáig nem lehetett VR (virtuális valóság) felszerelésben online autóversenyezni, vagy pókercsatázni, vagy második életeset játszani, esetleg nyaralni. Pedig egy virtuális nyaralás gazdaságos megoldás lehet az egész család részére. Az online VR-ben ezidáig nem lehetett szexelni: egy illető az otthonában kényelmes testtartásban, fejmonitort és különböző elektronikus kiegészítőket magára aggatva nem léphetett fel az Internetre, és szexelhetett a vele egyidőben hálón lévő élő személyek virtuális lényével, vagy egy mesterségesen kreálttal.Azoknak, akik nem tudják bekapcsolni, vagy egyáltalán nem láttak még üzemképes állapotú internetre csatlakozott komputert, nem könnyű elképzelniük a virtualitást. Egy számítógépet nem ismerő illetőnek a virtualitást a fantáziáláshoz, a mesevilághoz lehetne leginkább hasonlítani, mint amikor álmodik az ember, csak éppen képes irányítani az álmát. Álmainkban ugyanúgy éntudattal bírunk, mint VR szerelésbe drótozva. A virtuális létezés olyan, mint a káprázat, mint az irányítható éber álom, ugyanúgy egyes szám első személyben éljük az életünk mindkét esetben, azzal a különbséggel, hogy a virtuális létben befolyásolni tudjuk a cselekményt.

Egy olyan embernek meg, aki még soha nem viselt VR sisakot a virtualitás élményét leginkább Gulácsy mesevilágához lehetne hasonlítani. A Na'Conxypan egyszemélyes virtuális világ. A művész korában nem létezett számítástechnika, tehát internetelőfizetés sem, és nem lehetett online játszani. Manapság viszont a 3D-nek hála, csináltak már mozifilmet is belőle, és még számítógépes szimulációt is lehetne belőle. 

Nagy szerencsénkre manapság kevesen őrülnek bele abba, hogy lehet virtuális énjük. Olyan, mint amikor valakinek belebújsz a bőrébe képzeletben és, ha elég drága és műszakilag fejlett kütyükkel rendelkezel, akkor bedrótozva érezhetsz érintéseket, szagokat, érzelmeket, és az otthoni foteledben ülve élheted például a második életed. Viszont, ha minden virtualitás, ami nem valódi, hanem valóságközeli vagy látszólagos majdnem valósághű, akkor egy spermadonor önkielégítése is virtuális szex.
Bár örök a vita az emberi szexelés céljáról, de a virtuális szex nem csak abban hasonlít az önkielégítésre, hogy egyik bíróság szerint sem válóok, meg, hogy nincs nemi betegség, és nem kívánt terhesség, hanem abban is, hogy a valóságban mégiscsak magányosak a virtuálisan nemi életet élők. Alap, hogy  a neten nézett pornónak semmi köze a virtuális szexhez.

Tévedésben vannak azok, akik azt gondolják, hogy a munkahelyi számítógépen megnézett pornófilmnek bármi köze is van a virtuális szexhez. Egy pornóoldal látogató nem szexel virtuálisan, mert a neten történő videózás közbeni önkielégítésnek nincs sok köze a virtualitáshoz, hacsak nem annyi, mint a pornódévédézésnek, vagy a pornóvhsezésnek.Bár a virtuális swingerezés még nem elterjedt szokás az IP címtulajdonosok körében, de azt már mindenki tudja, hogy a virtuális szex napjainkban annyit jelent, hogy például egy hetero pár virtuális nemi együttlétéhez nélkülözhetetlen, hogy a hölgytag birtokoljon a célnak megfelelő műpéniszt, és a hímtag pedig rendelkezzen művaginával, és mindkettőjüknek javasolt a nagy sávszélességű internetkapcsolat. Alap, hogy a közeljövőben nem lesz olyan, hogy az emberek nyíltan beszélnek majd egymás előtt kedvenc virtuális szexszoftvereikről, mint mostanság a legutolsó hájpolt jutyúbklipről.

Az állampolgároknak nem kell arra számítaniuk, hogy például népesedési megfontolásból, vagy a betegségek elkerülése végett kötelezően csak virtuálisan lehessen szexelni, vagy, hogy ebben a kormányzási ciklusban megtörténne, hogy a társadalombiztosítónak megérje otthon életben tartani egy agorafóbiában szenvedő illetőt, és mondjuk finanszírozni az állampolgári jogon járó szexét, vagy, hogy virtuális valóságot írjon ki az orvos receptre.De a virtuális valóság kedvelőinek nagy örömére történnek előrelépések az iparágban. A legutóbbi reményt keltő próbálkozás Emily, egy 3D-s virtuális lény, az eddigi legélethűbbnek mondott avatár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés