free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: lila nadrág

Borsa         Címkék: bolt, cucckereső, kirakat, lila, nadrág 0 hozzászólás

Hétről-hétre mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten lila nadrágot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül sorozatunk. Ebben a részben lila nadrágok után kutattunk és konstatáltuk, hogy felsőrészekből, ruhákból, sőt már télikabátokból is mindenfelé egyre többféle változat kapható lila színben, ám a nadrág-felhozatal ehhez képest igencsak alulreprezentált. Több olyan üzletben is jártunk, ahol egyelőre egyáltalán nem árulnak még lila nadrágot, bár gyanítjuk, hogy előbb-utóbb fognak, jelenleg azonban kénytelenek voltunk a már meglévő kínálatból válogatni. Ne akarjatok  lila nadrágot.

 

A Mangóban akasztottuk le ezt a mélylila kordnadrágot. Szára enyhén szűkülő, de nem cicanadrág hatású. Anyaga miatt hűvösebb őszi, illetve téli napokra alkalmas viselet, pláne, hogy még akár egy harisnya is simán aláfér. Enyhén fényes kordból készült, de annyira azért nem, hogy alkalmi legyen, ahhoz viszont elég elegáns, hogy felvegyük például munkahelyre. Kombinálható blúzzal, toppal, de akár vastag, kötött pulóverrel is. Annyi kitétellel, hogy bár nagy a kísértés felvenni hozzá mondjuk egy előző szezonból itt maradt, fényes anyagú blúzt, de azzal csak csínján, mert a kettő együtt könnyen lehet sok.A magas derekú nadrágok divatja is tartja még magát az előttünk álló őszi-téli idényben, ehhez pedig most becsatlakozott a lila, mint trendszín és így együtt eredményezték többek között ezt a H&M-ben fellelt nadrágot is. Pálcikanők számára kétségkívül ideális viselet. A többiek - értsd: a normál alkattal rendelkezőktől kezdve - válasszanak belőle az egyébként hordottnál eggyel nagyobb méretet, már ha mindenképpen ez a nadrág tetszett meg.

Árak: kordnadrág: 9495 forint, magas derekú: 7990 forint

A Stradivarius minket nem szponzorál, ugyanakkor megint dicséretet érdemelnek, ugyanis amit náluk tapasztaltunk, azt már akár választéknak is nevezhetjük. Többféle fazonú, anyagú és árnyalatú lila nadrágot is árulnak, így itt végre válogathattunk és végül három olyan darabot is találtunk, melyeket úgy éreztük, hogy érdemes lesz megmutatni. Mivel a cicanadrág is velünk marad a szezonra - bár már nem akkora egyeduralkodóként, mint tavaly - így első itteni választottunkat e fazon híveinek ajánlhatjuk. Közepesen merev anyagból készült, a méretünk szerintibe - némi erőlködéssel azért - bele lehet férni. Ez az üzlet volt az első, ahol végre trapéz vonalú lila nadrágot is sikerült találni. Középvastag anyagú, csípőnadrág jellegű fazon, combrésznél még éppen passzentos, lefelé arányosan bővül. Az utóbbi két modell alapdarab lehet az elkövetkezendő hónapokra és az ízlésességre ügyelve sok mindennel kombinálhatók.A magunk részéről különösebben nem vagyunk elájulva az ejtett ülepű, úgynevezett hammer nadrágoktól, ugyanakkor ha tetszik ha nem, ez a fazon kifejezetten trendinek számít jelenleg és bizony vannak olyanok is, akiknek jól áll. Éppen ezért válogatunk be a mai cikkük végére egy ilyet. Mivel ez a darab vékony pamutból készült, ezért legfeljebb még a vénasszonyok nyara idején hordható utcára, aztán téli álomra vonulhat a szekrénybe vagy hasznosíthatjuk pizsamanadrágként.

Árak: cica- és trapéznadrág: 5990 forint; hammer nadrág: 2490 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés