free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Julia Roberts és Armani megint együtt

Borsa         Címkék: afrika, aids, armani, juliaroberts, red 0 hozzászólás

Roberts és Armani az Afrikában vészesen terjedő Aids ellen küzdő alapítvány, a RED számára készítettek egy pólót, amit mi is megvásárolhatunk. És jót is tehetünk.

Julia Roberts és Giorgio Armani közös üzletbe fogtak, egy közösen tervezett pólóval akarnak minél több pénzt szerezni, de nem maguknak. A (RED), az Afrikában vészesen terjedő Aids ellen küzdő alapítvány számára készítették ezt a pólót, amin a minta egy fa, melynek három fő ága fölé a (RED) betűit kiadó "revolution-evolution-devotion" (vagyis forradalom, fejlődés, önfeláldozás) jelszavak vannak írva. A mozaikszó körüli zárójelek sem véletlenül vannak ott, a törődést, az ölelést szimbolizálják.

www.emporioarmani.com, http://in.reuters.com

A minta nem új sőt, a színésznő és a tervező kooprodukciója sem, hisz tavaly már ugyanezzel a fa mintával készített a páros egy bőr karkötőt is, a mostanihoz hasonló céllal.

A (RED) ötlete a világmegváltó ambícióiról és harcos politikai állásfoglalásáról is híres U2 frontembernek, Bonónak és a Kennedy család egyik sarjának, Bobby Shrivernek a fejéből pattant ki és lényege, hogy nagy világmárkák – Gap, American Express, iPod, Motorolla, Converse - termékeit vásárolhatjuk meg az alapítványon keresztül, akik minden vásárolt termék árának egy részét gyógyszervásárlásra fordítják, végül a gyógyszereket eljuttatják Afrikába. A Roberts-Armani pólót pirosban, fehérben, feketében és szürkében is megvehetjük a (RED) oldalán, de kapható a legtöbb Emporio Armani üzletben is.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés