free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexi szék lábfetisisztáknak

Borsa         Címkék: farag, kishír, , szék, tárgy 0 hozzászólás

Ha egy bútorkészítőnek faragás közben folyton a csajokon jár az esze, abból még jó is kisülhet. Egy holland fafaragó szexi női lábakat faragott, mégis szék lett belőle.

Ha egy nőnek kábé annyira szexi a lába, mint egy székláb, az gáz. Viszont, ha egy széknek annyira szexik a lábai, mint egy nőé, az vicces. Mario Philippona bútorkészítőnek elég csak ránézni a munkáira, rögtön tudja az ember, hogy egy nőbolond pasi készíti őket. Az ő munkája ez a négy női lábon álló - vagy inkább térdelő - szék, de készített már tűsarkakon álló szekrényt, és cicis gyümölcstartót is. Természetesen ő is holland, akár a kukicsillár megalkotói. Úgy látszik van valami a holland levegőben...

www.sexyfurniture.nl

A széket kézzel faragja, festi és öltözteti Mario, aki nemcsak a látványra megy rá. A kényelem és a bútor használhatósága számára ugyanolyan fontos, mint az extrém külalak. A háttámlául szolgáló fekete bőrszoknya feszességét a hátsó szalagokkal szabályozhatjuk, és a piros szoknyás női torzó fenekén is kényelmesen ülhetünk, hisz alaposan ki van párnázva.

Ha valakinek megtetszett megrendelheti, és három hónap alatt elkészíti és elküldi neki a piszkos fantáziájú dizájner asztalos. Azt nem tanácsolnánk, hogy egy egész garnitúrányi szexi széket rendeljetek, mert egy darabnak is elég boros - 1,8 millió forintnak megfelelő euro - az ára. A titkos szado-mazo szobák elengedhetetlen darabja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés