free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk térdnadrágban

- pészM -         Címkék: divat, igen, kirakat, nem, utca 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

No, ha már a fél világ lilában úszik, e hétre se maradjunk jó példa nélkül. A mély, padlizsánszín ingecske meglehetős tekintélyt, mi több: rangot ad a külcsínnek (szép, karakteres gallérral), de, hogy mégse legyen annyira szeriőz az összhatás, arról a finom bézs térdnaci és a rákacsintó, hasonló színű válltáska gondoskodik. Egy könnyű kis nyakék, leheletnyi topán, és készen is lennénk. Remek, ahogy van.

Mi amondók: a tinédzserdivatot hagyjuk a tinédzserekre, de ha a csiricsáré feliratozás valami miatt mégis a szívünk csücske, legalább valami tartalmasat, de minimum ütőset aggassunk magunkra. A babakék buggyos naci amúgy is csak mérsékelten (kábé semennyire se) passzol a felsőhöz, de az agyondíszített magas sarkú papucs abszolút véglegesíti a káoszt - és hát ilyen lábakkal, ilyen bokával nagy-nagy kár ekkora bakot lőni.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés