free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elton John beszólt

Borsa         Címkék: allen, beszól, díj, elton, kishír 0 hozzászólás

A GQ magazin idén is díjazta az év embereit. Ám a gálán nem a díjazottak keltették a legnagyobb feltűnést. A fő műsorszám Lily Allen és Elton John durva szócsatája volt.

Idén is megrendezték a GQ férfimagazin Men of the Year díjátadóját. Az eseményen díjátadóként szerepelt Lily Allen, a botrányairól hírhedt popénekes és Elton John is.

Bár Lily Allen a Myspace oldalán még azt blogolta, hogy nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy Elton Johnnal közösen szerepelhet a színpadon, ebből a tiszteletből már nem sok látszott az impozáns eseményen. Mire Allen a színpadra került, már tetemes mennyiségű pezsgőt elfogyasztott, így, amikor látványosan illuminált állapotban azzal kezdte mondandóját, hogy "most pedig elérkeztünk az este legfontosabb részéhez...", Elton nem állta meg, hogy be ne szóljon a sztárocskának: " Mi? Netán iszol még egyet?"

www.popeater.com

Allen rögtön visszavágott. Káromkodások kíséretében közölte Eltonnal, hogy negyven évvel fiatalabb nála, és még előtte az élet. Mire Elton azt válaszolta, hogy ő meg simán asztal alá issza Allent.

Allen később azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs védekezni a történtek miatt, nem talál abban semmi kivetnivalót, hogy 23 éves létére egy díjátadón kicsit több ingyen pezsgőt ivott. Amúgy meg - mint mondta -, csak vicceltek Elton Johnnal és egy pillanatig sem gondolták komolyan a sértegetést. Aki figyeli a szócsatáról készült videón a nonverbális kommunikációt, az nem valószínű, hogy elhiszi ezt.  Ha esetleg a fenti botrányon kívül valakit a díjazottak személye is érdekel, az megnézheti a GQ oldalán.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés