free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájnkádak Belgiumból

Borsa         Címkék: dizájn, kád, kishír, mintás, tárgy 0 hozzászólás

A megszokott fehér kádakban az a jó, hogy legalább biztosan passzol a tapétához, ettől függetlenül azért elfogadnánk egy ilyen barokk mintás dizájnkádat is.

Borsamunkatárs speciel még arról is csak álmodik, hogy egyszer akkora fürdőszobája legyen, amiben elfér egy kád, azt pedig még álmában sem gondolta, hogy léteznek barokk mintás és zebracsíkos dizájnkádak. Pedig léteznek, a 30 éve a piacon működő fürdőszobai luxustermékeket előállító belga cég, az Aquamass ilyeneket is gyárt.

A tekintélyes méretű, 170 X 87 centis Stone One elnevezésű kádakat tulajdonképpen kár eldugni a fürdőszobába, annyira dekoratívak. Formájuk a klasszikus, régimódi kádak formáját idézi, viszont az már szokatlan, hogy a szokásos egyszínű fehér helyett, a legváltozatosabb mintákkal gyártják őket. Az állatbőr mintás, mozaikkal kirakott, vagy barokk ornamentikával díszített kádak egy nappali bútordarabjai is simán lehetnének. Már, ha van egy stílusban a kádhoz passzoló nappalink.

www.luxury-insider.com

Akik a letisztultság hívei, és szeretik a komor színeket, választhatnak csillogó, koromfekete kádat is, akik pedig szeretnek lubickolni a fényűzésben, azok arany színben is beszerezhetik. A honlap szerint ugyanis ez a legújabb nagy dobása a cégnek, az arany kádat a napokban záruló, Párizsban megrendezett Maison & Objet lakberendezési kiállításon mutatták be. A kádakban egyébként tényleg csak az tud fürdeni, aki a pénzben is úszik, a  választott típustól függően körülbelül 2-2,5 millió forintért kaphatjuk meg őket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés