free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Droggal csajozni

HT         Címkék: csajozás, drog, hímtag, nyugtató, válóok 0 hozzászólás

Drog témában sok a vitás kérdés, de Hímtag most ezekkel nem foglalkozik. Leszögezi, hogy droggal csajozni nem ér, drogos pasira bukni pedig nem éri meg.

Mindenki tudja, hogy vannak legális és illegális kábítószerek. Az alkohol például manapság nem minősül drognak, viszont vannak olyan szerek, amelyeknek a hatósági engedély nélküli birtoklása, kínálása, átadása, forgalomba hozása kettőtől-nyolcig terjedőt is kóstálhat.

Az olyan szerekkel meg illik elővigyázatosan bánni, amelyekből a jelentős mennyiség a csekély húszszorosa. Senki nem foglalkozik droggal baráti szívességből, mármint nem illik arra kérni a barátod, hogy hozzon már neked drogot. Nem olyan, mint amikor rácsörögsz a haverra, hogy ugorjon már át, mert leszakadt a plafon, és éppen visszavakolod, de elfogyott a glett, vagy, hogy hozzon már egy-két liter, jó minőségű házi pálinkát.Az meg alap, hogy a drogok, még a legálisak is, például az alkohol vagy a nyugtató gyógyszerek, garantáltan tönkreteszik az emberi kapcsolatokat, aki meg szerelemből foglalkozik a droggal, az hülye.

Persze heroint sem ajándékoz senki puszira, max szopatásért, de droggal csajozni nem ér. Ráadásul a törvény is tiltja, és manapság nincsen olyan ítész, aki megkegyelmez egy olyan illetőnek, aki szerelemből drogozott. Nincs olyan rendőr, aki elhiszi, hogy egy gépjármű átvizsgálás vagy egy utcai motozás során, jelentős mennyiségnek minősülő illegális szer előkerülésekor, csak azért van az átvizsgált vagy megmotozott személynél például jelentős mennyiségnek számító törvénytelen kábítószer, mert az illető felesége annyira beteg, hogy fájdalomcsillapítónak kell a drog, de otthon maradt a papír. Az most nem fontos, hogy mi alapján törvényes az egyik kábítószer, a másik meg miért nem. Az sem számít, hogy mennyire illő dolog leszexelési szándékból berúgatni egy nőt, mint, ahogy az is mindegy, hogy miért legális a methadon, a heroin meg miért nem, de alap, hogy drogos csajjal nem kezdünk, és, hogy legalább annyira nem ér droggal csajozni, mint pasizni. És az is alap, hogy felelősségtudó illető nem vesz rá senkit a drogozásra, vagy ha igen, akkor illik legalább annyira sürgősen belehalnia, mint Kurt Cobainnek.

Mindenki tudja, hogy droggal úgy csajozik egy pasi, hogy kihasználja a tiltott szer köré kerített misztikumot. Mint, amikor egy pasit betyársága, vagy bankrablósága, vagy maffiafőnöksége, de alapvetően illegális tevékenység űzése miatt bírnak a nők. A drogbirtoklás misztikuma egy egyszerű pszichés mifene, aminek bedől mindenki, aki vágyik a tiltott gyümölcsre, mint Éva vagy Ádám, vagy mint a drogterjesztőkre kattanó csajok.Lehet, hogy nem véletlen, hogy nem rohangálnak az utcán kokainista házaspárok, és az sem, hogy alkoholisták meg igen, de tény, hogy nem minden kábítószerező férj lövi fejbe magát, viszont egy stabil kapcsolatban nem számít, hogy például a férj vagy a feleség annyira ideggyenge-e, hogy az orvosa által repecetre kiírt nyugtatót, vagy gyógyszertárban is kapható kedélyállapotjavítót kell szednie.

Nem vita téma, hogy ki a betegebb egy heroinista vagy egy depressziós, és az sem számít, hogy van-e értelme, illetve gazdaságosabb és/vagy emberibb-e receptre adni a heroinfüggőnek a kábítószerét, vagy a methadonját, mint nem. Nem fontos, hogy vajon valóban visszaesne-e a bűnözés, és, hogy valóban egymillió forintot takaríthatna meg a társadalombiztosító az orvosi felügyelettel történő heroinozók gyógyítási költségeiből
fejenként, ha lehetne receptre heroint kapni, mint kábé száz éve.

http://polytics.files.wordpress.com
Egy stabil kapcsolatban nem számít, hogy törvényes vagy törvénytelen a szer, ami tönkreteszi azt. Az viszont egészen biztosan válóok, hogyha a feleség közös xanizáson kapja a férjét a legjobb barátnőjével.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés