free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Victoria Beckham bemutatott

Borsa         Címkék: beckham, divathét, kirakat, kishír, victoria 4 hozzászólás

Victoria Beckham eddig is gyakran teremtett divatot megjelenésével, de most saját ruhakollekcióval is előrukkolt, ami bár nem túl újító, mégis meglepően jól sikerült.

Victoria Beckham feltűnést keltett a most zajló New York-i divathéten. Egyrészt mert miután a fél világ lemásolta kleopátra frizuráját, néhány centis vadi új vagány frizurával jelent meg, másrészt pedig bemutatta saját ruhakollekcióját is. Igaz nem a kifutón, csak egy szűk szakmai és kereskedő csapatnak.

A ruhák egyébként meglepően visszafogottra, szolídra és szerintünk egy kicsit unalmasra sikeredtek, pedig Beckhamné, mint tudjuk, időnként hajlamos durva dolgokat is magára húzni. Ám ezek a bevallottan az ötvenes évek divatja által ihletett fekete, kék, krém, és kobalt színű selyem, krepp, organza és pamut anyagokból készült ruhák inkább az elegáns sejtetés irányvonalat képviselik.

www.telegraph.co.uk

Térd alatt érő, a nők homokóra vonalát kiemelő elegáns ruhákról van szó, amik a trükkös varrásoknak köszönhetően állítólag nemcsak a csontsovány lányok formáira passzolnak. Sőt, Victoria ki is jelentette, hogy főleg a Nigella Lawson és Helen Mirren stílusú, és formájú nőkre gondolt, amikor apró ötfős csapatával megterveztette a ruhákat. Ennek megfelelően a ruhák nagyobb méretekben is kaphatóak lesznek majd, áruk pedig 600 és 1900 angol font (170.000 és 500.000 forint) között  mozog majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés