free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A bringás csaj szoknyát kapott

Borsa         Címkék: átalakítás, bringa, kirakat, körte, stylist 4 hozzászólás

Borsastylist nem nyugodott, míg kollégánk laza, bringás szereléseit le nem cserélte elegáns, nőies ruhákra. Körte alkatát ellensúlyozta, arisztokratikus vonásait kiemelte.

Az átalakítások mindig nagy fejtörést okoznak, először is sok más magazinnal ellentétben, mi nem arra törekszünk, hogy az éppen aktuális áldozatot megfosszuk a korábbi a stílusától, célunk csupán annyi, hogy kihozzuk az előnyös tulajdonságokat és eltakarjuk a kisebb hibákat.Azt már az elején sejtettük, hogy Krisztánál - aki nem mellesleg a Borsa képszerkesztője - nagy fába vágtuk a fejszénket, nehéz meggyőzni egy nőt arról, hogy mennyire jól áll neki a szoknya és a smink, ha ő maga leginkább rövidnadrágban tölti a nyarat és egy pillanatra sem válik meg a biciklijétől. De nem estünk kétségbe és a korábbi sikertelen próbálkozások után végre Krisztát is átalakítottuk. (Itt megnézheted az átalakítás első részét videón.)

Első szett

Szoknya, zakó - MEXX
Póló, karkötő, nyaklánc - New Yorker
Cipő - Diesel - Soul ShoesKriszta alacsony lány, ráadásul még körte is, ami egyáltalán nem jelent hátrányt sőt, még csak nem is pejoratív, de néhány esetben megnehezíti a megfelelő ruhák kiválasztását. Alapvetően alacsony lányoknak nem javasolunk túl hosszú szoknyát, leginkább azok jöhetnek számításba, ami nem ér tovább a térd alsó vonalánál. Ez alól kivételt képeznek a körszoknyák, ugyanis ez a fazon tökéletesen működik rövidebb lábú lányok esetében is, a lényeg az, hogy mindenképpen magassarkúval kell kombinálni, ami - mint már mindenki tudja - nyújtja a lábat.

Vannak olyan csajok, akik messziről kerülik a tűsarkúakat és csak a legnagyobb utálattal veszik fel, ők próbáljanak olyan fazont keresni, aminek kicsit meg van emelve a talpa és a sarka nem magasabb hat centinél, ebben még könnyen tudnak járni, de ez a sarokmagasság tökéletesen elég a formás láb eléréséhez. Ami pedig a zakókat illeti, mindenképpen olyan fazont kell választani, ami egy- vagy kétgombos, a túl magasan, ráadásul túl sok gombbal záródó darabok összenyomják a viselőjét.

Második szett

Ruha - New Yorker
Táska, fülbevaló - Aboriginal
Cipő - Retro
Karkötő - MEXXIsmét egy olyan szett, aminek a láttán sokakban kérdések merülnek fel, egyrészt alacsony lányok hordhatnak-e maxiruhát, másrészt lehet-e rajtunk háromnál több szín egyszerre?!

Azok is bátran hordhatnak földig érő ruhát, akik nem rendelkeznek egy modell magasságával. A lényeg a földig érőn van, ami ennél rövidebb, az már optikailag kicsinyíti az alakot, amit pedig minden 170 centi alatti lány messziről igyekszik elkerülni. Tehát a ruha vagy szinte súrolja a földet, vagy pedig érjen térdig, legalábbis akkor ha papuccsal vagy balerinával veszitek fel.

A másik örök kérdés a színekre vonatkozik, mi is számtalanszor mondtuk már, hogy egyszerre maximum három színt lehet hordani, ennél több már paradicsommadár, de mit csináljunk akkor, ha a ruhánkban már eleve több szín van mint három…  Ilyenkor bátran felvehettek különböző színű cipőt és táskát, a lényeg, hogy olyan színeket válasszatok, amilyen van a ruhátokon. Ha ezt a szabályt betartjátok, akkor nem nagyon lőhetünk félre, viszont egy teljesen új színt nem illik behozni a képbe.

Harmadik szett

Szoknya, blúz - Patrizia Pepe - Heaven Store
Cipő - Alberto Zago
Karkötő - New YorkerAz alkatotokhoz passzoló, előnyös öltözködésnek nem az a titka, ha a hibákat minden áron  megpróbáljátok eltüntetni, sokkal inkább az a fontos, hogy azok az előnyös tulajdonságok kerüljenek előtérbe, amiket szerettek magatokon. Ha valakinek vastag a combja, de szép a válla, akkor ne a combját akarja eltakarni, hanem próbálja meg kihangsúlyozni a vállát. Krisztának szép, arisztokratikus vonásai vannak, nemcsak válla, de a nyaka is elég kecses ahhoz, hogy azt bátran megmutassa. Sokan hasonló adottságokkal még télen se hordanának sálat, csakhogy a hattyú nyakukat mindenki megcsodálhassa.

1. A bringás csaj szoknyát kapott
2. Szettek bringázáshoz isLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés