free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kristállyal díszített kontaktlencse

Borsa         Címkék: kishír, kontaktlencse, kristály, swarovski, tárgy 0 hozzászólás

Kevés testfelület van az emberen, ahova még nem tett ékszert. Talán a szem az egyetlen kivétel, de egy dizájner most kitalálta a Swarovski kristályos kontaktlencsét.

Sokféle ékszer létezik, de a szemgolyónkat eddig még nem igazán csicsáztuk. Egy indiai dizájner, Anthoni Mallier felfedezte ezt a piaci rést és megalkotta a kristályokkal díszített kontaktlencsét.

www.lifestylebuzz.org

Bár mi egy kicsit furcsálljuk az ötletet, nem tudjuk elképzelni, hogy ne zavarna minket, hogy apró kövek vannak a szemünkben, de a kristályos kontaktlencse dizájner szemszögből úgy tűnik nyerő. Hisz a designboom dizájn újság és a Swarovski által közösen rendezett, nemrég lezárult Chrystal Vision dizájnversenyen 400 pályamunka között a Swarovski egér után és a Swarovski hangszóró előtt második helyezettként végzett, ezzel a kitalálója elnyerte a 3000 eurós díjat.

Arról még nincs hír, hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba a cucc, mennyiért, de kiindulva abból, hogy Swarovski termékről van szó, nem gondoljuk, hogy nagyon olcsó lenne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés