free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Drogos elefánt

Borsa         Címkék: drog, elefánt, kína, kishír, púder 0 hozzászólás

Rehabos hír, de ezúttal nem egy celeb, hanem egy elefánt jött ki az elvonóról. Persze nem magától lett drogfüggő, az emberi aljasság újabb példájával állunk szemben.

Az  ázsiai elefánt jelenleg veszélyeztetett állat, körülbelül 25-30.000 példányuk él vadon, és további 15.000 befogva, de a fogságban élő elefántok ritkán szaporodnak. Pusztítják őket kedvtelésből, agyaraik miatt, de az sem tesz jót nekik, hogy élőhelyük folyamatosan szűkül.

Most viszont kiderült, hogy az ember újabb és újabb módszerekkel keseríti meg életüket; tavaly befogtak egy drogfüggő példányt Kína délnyugati részén. Amikor egy állatvédő szervezet befogta a Xiguang névre hallgató állatot, szeméből állandóan könnyek folytak és egyfolytában trombitált.Rájöttek, elvonási tünetei vannak. Valószínűsítették, hogy fogva tartói, akik 2005-ben illegálisan ejtették foglyul, beheroinozott banánnal etették, hogy ezzel is "kezelhetőbbé" tegyék a jószágot.

Egy éven keresztül kapta az emberi adag ötszörösének megfelelő methadon adagot, és mostanra gyógyultnak minősítették, hamarosan egy kunmingi vadasparkba kerül. Azt nem tudjuk, hogy egykori gazdái - nevezzük őket állatkínzóknak - milyen büntetést kaptak, de lenne pár ötletünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés