free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Drogos szülők

HT         Címkék: csecsemő, drog, hímtag, kábítószer, szülés 0 hozzászólás

Az orvosok már régen bebizonyították, hogy egyetlen drog sincs jó hatással a születendő gyermekre, mégis születnek drogos babák. Hímtag a drogos szülőkről.

A drogok okozta hatás egy illető számára lehet furcsa, hátborzongató, természetfeletti élmény. Egy bedrogozott személy érezheti magát úgy, mintha álmodna. Például az alkohol hathat úgyis egy ember szervezetére, hogy az lónak érzi magát, de érezheti magát egérnek vagy elefántnak is, és mivel a pia mindenkire másképp hat, ezért érezheti azt is egy alkoholt fogyasztó, hogy fel kell szeletelnie a nyelvét. Az alkohol tűzbe is hozhat, de léteznek olyan esetek is, amikor átokként sújthat. Az most nem számít, hogy az alkohol nem tiltott kábítószer, de az biztos, hogy a drogok legalább annyira megviselik egy magzat életét az anyja pocijában, mint a röntgensugár, vagy a kis hubertus.Nagy szerencsénkre a gyerekvállalás a legtöbb országban demokratikus, nincs politikai megfélemlítés, születésszabályozás, erőszakos sterilizálás, senki sem korlátozza a népesség jogait, az emberek méltóságát, és a fogamzásgátló szerek használata sem vezet ősi kultúrák kipusztulásához. Nagy örömünkre manapság bárkinek lehet gyereke, akinek alkalmasak a biológiai adottságai az utódnemzéshez.

Az most nem fontos, hogy mekkora felelősségtudattal bírnak például azok a szülők, akik munkanélküliek és esélyük sincs arra, hogy a szociális segélyen kívül más bevételi forrásra is szert tegyenek, vagy tisztában vannak örökölhető nyavalyáikkal, esetleg gyakorló szenvedélybetegek és mégis gyereket vállalnak. Az sem számít, hogy milyenek az esélyei egy tizenharmadik szülöttnek, hogy tudatosan kell-e családot tervezni, hogy értelmi fogyatékkal élőknek lehessen-e gyerekük, hogy amit az istenek adtak, azt ember nem veheti el, hogy fogy-e a magyar… Mindenki tudja, hogy a gyerekvállalás alapvető emberi jog, és nem függ a szülők faji hovatartozásától, ideológiai nézeteiktől, vagyoni helyzetétől, és a kábítószer-fogyasztási szokásaiktól sem.Annak ellenére, hogy illetékes orvostudósok, professzorok, kutatók ilyen-olyan vizsgálatokkal, kísérletekkel és az érintettek bevonásával készített felmérésekkel megállapították, igazolták, bizonyították, hogy egyetlen drog sincsen jó hatással egy születendő gyermekre, mégis jönnek világra drogos újszülöttek. Nem vita téma, hogy nem minden drogos szülőnek születik drogos gyereke, mint, ahogy az sem, hogy a legálisan vagy az illegálisan kapható kábítószerek veszélyesebbek-e a magzatra. Mindegy, hogy heroin vagy pálinka, hogy andaxin vagy amfetamin, hogy dohány vagy kannabisz.

Egy újszülöttnek nem számít, hogy szülői szeszelés, heroinolás, amfetaminolás miatt lesz veleszületett rendellenessége, vagy alacsony tömege, vagy szívinfarktusa, marad vissza a testi fejlődésben, lesz aránytalanul kis fejű, vagy nyitott gerincű, vagy értelmi fogyatékos, esetleg viselkedészavaros.Egy újszülöttet nem érdekli, hogy azért nem százas és azért indul a nagy túlélési versenyben hátrányos helyzetből az egészséges kortársaival szemben, mert az édesanyja vagy az édesapja, esetleg mindketten drogfüggőek voltak a nemzése idején, és azok is maradtak fogantatása, és akár megszületése után is. Egy veleszületett rendellenességekkel bíró csecsemőnek tök mindegy, hogy a kedves mama vagy a papa volt notórius dohányos, vagy gyógyszerfüggő, szenvedélyes alkoholista, kokainista, heroinista ésatöbbi.

Egy újszülöttet nem érdekli, hogy amikor világra jön, akkor az édesanyja súlyos alkoholos befolyásoltság vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt áll-e. És a drogos családokban felnövekedő gyerekeknek is teljesen tökmindegy, hogy az apuka és/vagy az anyuka a szeszes italoknak, a heroinnak, a kannabisznak, vagy a vényre gyógyszertárba kapható legális kábítószereknek a hatására veszíti el az emlékezetét, vagy az önuralmát, vagy az eszméletét. Egy gyereknek nem számít, hogy tiltott-e a drog, amitől a szülője vakmerőbb a kelleténél, és mondjuk páros lábbal annyira beleugrik egy utcai kirakat üvegportáljába egy antiglobalista tüntetésen, hogy belehal.Az pedig alap, hogy legalább annyira nem ér egy magzatot vagy  egy kiskorút pálinkával, borral, fűvel, kokainnal, andaxinnal ésatöbbivel betudatmódosítózni, mint élő rádióadásban elálverezni az első szülött lányunk szüzességét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés