free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csoki gazdag ötveneseknek

Borsa         Címkék: csoki, dizájn, íz-i, kishír, ötvenes 1 hozzászólás

Ha valami rózsaszín és virágalakú, arról dr. Szöszi jut eszünkbe, de ezt a pink csomagolású csokivirágot kitalálója az ötveneseknek szánta. Sok dizájn, kevés csoki.

David Tonkinson angol ipari formatervező kitalálta, hogy a tehetős ötveneseknek mi hiányzott eddig az életéből. A kis pink- fehér színű, korong formájú dizájncsomagolt, virágalakú dizájncsoki. A puccos külső amúgy egy teljesen sima fekete csokit takar, összesen 150 grammnyit, és nem kockánként, hanem szirmonként lehet enni. A csomagolás pink része perforáció mentén leválasztható, így lehet letörni a csokiból.

www.davtonkinson.net

Hogy még étvágygerjesztőbb legyen a cucc, még köralakú ablakokon keresztül is megvillan az édes tartalom. Sőt, további vizuális tupírként Tonkinson még egy elegáns fém tartót is kitalált a korongoknak, amire rá lehet ültetni a virágokat, így kialakul egy egész csokibokréta.

Tonkinson  ezzel is a kereskedőket akarja meggyőzni arról, hogy feltétlenül árulják az ő dizájncsomagolású csokiját is, hisz szerinte a csokitárolótól a termék még elegánsabbnak tűnik, ezért a normál fogyasztási cikkeknél drágább kategóriába lehet sorolni. Már látjuk is magunk előtt, amint a gazdag, brit ötvenesek megrohamozzák a "virágálványt", csak, hogy hozzájussanak valami olyanhoz, amit amúgy sokkal olcsóbban is megkaphatnának, ha nem túlbonyolított, trendi csomagolásban lenne. Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés