free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csoki gazdag ötveneseknek

Borsa         Címkék: csoki, dizájn, íz-i, kishír, ötvenes 1 hozzászólás

Ha valami rózsaszín és virágalakú, arról dr. Szöszi jut eszünkbe, de ezt a pink csomagolású csokivirágot kitalálója az ötveneseknek szánta. Sok dizájn, kevés csoki.

David Tonkinson angol ipari formatervező kitalálta, hogy a tehetős ötveneseknek mi hiányzott eddig az életéből. A kis pink- fehér színű, korong formájú dizájncsomagolt, virágalakú dizájncsoki. A puccos külső amúgy egy teljesen sima fekete csokit takar, összesen 150 grammnyit, és nem kockánként, hanem szirmonként lehet enni. A csomagolás pink része perforáció mentén leválasztható, így lehet letörni a csokiból.

www.davtonkinson.net

Hogy még étvágygerjesztőbb legyen a cucc, még köralakú ablakokon keresztül is megvillan az édes tartalom. Sőt, további vizuális tupírként Tonkinson még egy elegáns fém tartót is kitalált a korongoknak, amire rá lehet ültetni a virágokat, így kialakul egy egész csokibokréta.

Tonkinson  ezzel is a kereskedőket akarja meggyőzni arról, hogy feltétlenül árulják az ő dizájncsomagolású csokiját is, hisz szerinte a csokitárolótól a termék még elegánsabbnak tűnik, ezért a normál fogyasztási cikkeknél drágább kategóriába lehet sorolni. Már látjuk is magunk előtt, amint a gazdag, brit ötvenesek megrohamozzák a "virágálványt", csak, hogy hozzájussanak valami olyanhoz, amit amúgy sokkal olcsóbban is megkaphatnának, ha nem túlbonyolított, trendi csomagolásban lenne. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés