free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Művészi célú szervkereskedelem

Borsa         Címkék: galéria, kishír, púder, tetoválás, üzlet 0 hozzászólás

A tetoválás általában annak üzlet, aki csinálja, de most egy svájci férfi a saját hátán lévő tetkóból csinált üzletet. Eladta egy galériának, persze művészi célokból.

A svájci Tim Steiner hátára egy performansz keretén belül még 2006-ban kezdte el Szűz Máriát tetoválni Wim Delvoye tetkóművész - aki nem mellesleg élő malacokat is tetovált már -, de mostani formáját csak idén 2008-ban nyerte el a "hátfreskó". Az egész hátat betöltő alkotás most ismét művészi célokat szolgál, hisz tulajdonosa eladta egy zürichi galériatulajdonosnak, méghozzá 218.000 dollárét (37 millió forint).
www.gearfuse.com, www.swissinfo.org, http://news.sbs.com.au

Steiner mostantól évente legalább háromszor köteles a galéria rendelkezésére állni ott és akkor, amikor a galéria kiállítaná a művet. Először egy Shanghai-i kortárs művészeti vásárra utazik. A furcsa üzletből állítólag a művész is, a galéria és persze a tetkótulaj is szépen kaszál. És már azt is lefixálták, hogy Steiner halála után a hátán lévő tetovált bőr a galériatulajdonost illeti. Úgy néz ki, hogy a pihent agyú triumvirátus feltalálta a művészi célú szervkereskedelmet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés