free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Készül a Szellemirtók 3

Borsa         Címkék: harmadik, kishír, kultúrtripp, mozi, szellemirtók 0 hozzászólás

Hivatalosan még nem jelentették be, de úgy néz ki, a második rész után közel húsz évvel jön a Szellemirtók harmadik része. Önjelölt forgatókönyvírók már vannak.

A nálunk is futó The Office sorozat írói, Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg állítólag már bőszen dolgoznak a Szellemirtók harmadik részének forgatókönyvén. Tervük szerint az eredeti stábbal dolgoznának, tehát a paranormális eseményekkel ismét Bill Murray, Dan Aykroyd és Harold Ramis szállna szembe.

A Columbia Pictures nem kommentálta a pletykákat, de John Landis rendező, aki együtt dolgozott Aykroyddal a The Blues Brothersben és a Szerepcserében is, azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy bár ő nincs bevonva, de biztosan tudja, hogy lesz folytatás.

www.allposters.com, www.oklibrary.org

Végül is elképzelhető, hogy Stupintsky és Eisenberg kapcsolatba kerültek a témával, hisz legutóbb közösen dolgoztak Harold Ramis-val - aki az előző részek írója és szereplője is volt - Year One című filmjükön.

Mindenesetre reméljük, hogy nem olyan nehézkesen készül el az 1984-es eredeti és a 89-es folytatás után a harmadik Szellemirtók, mint a Ghostbusters számítógépes játék, amit tavaly a moziban szereplő színészek közreműködésével legyártottak ugyan, de eddig még nem dobtak piacra.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés