free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ing őszre

Borsa         Címkék: body, ing, kirakat, lista, ősz 1 hozzászólás

Ideje a rövid topokat melegebb ingekre cserélni. Az ingek terén nincs nagy változás a divatban, viszont bővült a kínálat, ugyanis újból menő a body. Lista: öt őszi ing.

Az ingek nem számítanak újdonságnak, mindenkinek van egy-egy darab a szekrényében, ami végszükség esetén mindig számításba jöhet. Az idei szezonban az ingek divatját illetően egy lényeges változásról tudunk beszámolni, mégpedig arról, hogy a bodyk ismét divatba jöttek, amiért ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani a divatdiktátoroknak. Most jöjjön 5 olyan ing, amit érdemes lesz beszerezni!Csíkos - C&A


Ez a fazon ideális megoldás az alacsony lányoknak, ugyanis a mell alatti vágás optikailag nyújtja az alakot. 165 centinél alacsonyabb lányoknál a szabatlan, bő ingek nem nagyon jöhetnek számításba, kivéve ha combközépig érnek és cicanadrággal kombinálják őket. Ez a fazon még azoknak is jól jöhet a gardróbban, akik kicsit pocakosak, ugyanis az ilyen A-vonalhoz hasonlító szabásvonal jótékonyan leplezi az esetleges hastájéki felesleget. Ha valaki ilyen vagy ehhez hasonló inget választ, akkor jobb, ha tudja, hogy ezeket a fazonokat mindig a nadrágon kívül kell hordani, és sajnos szoknyával nem igazán mutatnak jól.


Néptáncos - C&A

Mind anyagában, mind pedig fazonjában erősen emlékeztet a magyar népviseletből ismert férfi ingre. A különbség csupán annyi, hogy ebben az esetben női blúzról beszélünk és a derekán egy szalag segítségével tudjuk szabályozni a bőségét. Farmerhez vagy valamilyen sportos alsó részhez érdemes hátul megkötni a szalagot, de ha elegánsabb darabbal kombináljuk akkor a fehér övet, nyugodtan lecserélhetjük egy vastag selyemszalagra. A fehér ingeket minden esetben érdemes valamilyen kiegészítővel feldobni, ugyanis önmagában kicsit unalmas viselet, de kétség kívül minden ruhatár kötelező darabja.


Body - Patrizia Pepe - Heaven

Szüleink nem véletlenül adtak ránk kiskorunkban bodyt, vagyis akkor még nem volt ilyen puccos neve, de a lényegen nem változtat. Nagyon praktikus és megkímél minket a téli időszak felesleges vesegörcseitől, arról már nem is beszélve, hogy funkcióját tekintve kicsit hasonlít a fűzőkhöz. Ha megfelelő méretű bodyt választunk, akkor az estleges pocakot vagy úszógumit is elrejthetjük, ráadásul nem kell folyamatosan azért aggódnunk, hogy az ingünk kicsúszik a nadrágunkból. A bodyt kis mellű vagy alacsony lányok nyugodtan kombinálhatják rövidebb mell alatt végződő blézerrel, az ugyanis optikailag nagyobbítja a melleket és megnyújtja az alakot.


Kockás, fodros - Persona

A kockákról már ódákat zengtünk, a liláról a múlt héten olvashattatok, a zsabó pedig még mindig nem ment ki a divatból, úgyhogy ha úgy nézzük, ez a darab a szezon ideális ingje. Legalábbis annak, aki nem rendelkezik jelentős méretű dekoltázzsal, nagymellű lányok is választhatnak kockás inget, de akkor a zsabónak mennie kell, ugyanis ez még inkább kiemeli a melleiket. A fodros ingeket viszont kár lenne elrontani bármilyen nyaklánccal, ezért kiegészítőként egy apró fülbevaló és néhány színben hozzáillő karkötő jöhet számításba.


"Kis fekete" ing - Persona

Hiába a mellrésznél lévő behúzás és a fodor díszítés, ez a fazon minden típusnak jól áll. Nagymellű vagy pocakos lányok vegyenek fel hozzá derékszabású szoknyát, és hordják betűrve az inget, de csak szoknyával működik, nadrággal ne próbálkozzatok. Kismellű és alacsony lányok pedig kombinálják csípőszabású darabokkal, és válasszanak hozzá élénk színű kiegészítőket. Ennél a fodros darabnál egy rövid nyaklánc is szóba jöhet, de felesleges túldíszíteni az önmagában is mutatós darabot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés