free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nicole Kidman nem éri meg a pénzét

Borsa         Címkék: fizetés, kidman, kishír, púder, színész 0 hozzászólás

A producereknek már az sem garancia a profitra, ha Oscar-díjas színész a főszereplő. Nicole Kidman például sokkal többe kerül, mint amennyit a konyhára hoz.

A Forbes magazin megvizsgálta, hogy a legnagyobb hollywoodi sztárok közül ki, mennyire éri meg a pénzét. Megnézték mennyit kerestek a filmjeiken, és egyúttal azt is, mennyi pénzt hoztak a konyhára a filmjeik. A leglesújtóbb eredmény Nicole Kidman színésznővel kapcsolatban született, ő ugyanis minden általa keresett 1 dollár után csupán egy dollár profitot termelt.

www.thisislondon.co.uk, http://entertainment.aol.ca

Úgy tűnik tehát, hogy még az sem garancia a nagy lóvéra, ha a főszereplő Oscar-díjas. Nicole egyébként tavaly még "csak" a harmadik helyen szerepelt, de az Invázió és a Margó az esküvőn csúnya bukása "felsegítette" az első helyre, és az Arany iránytű sem szerepel olyan jól, mint várták. Nem gondoljuk, hogy ez nagyon vígasztalná az ausztrál színésznőt, de érdekes, hogy exférje, Tom Cruise is dobogós lett a listán, az "ezüstérmes" Jennifer Garner után a harmadik helyen szerepel.

Nicole biztos reménykedik, hogy nemsokára bemutatásra kerülő új filmjével, a földijével, az ausztrál Baz Luhrmann rendezővel közösen készített Australia című nagyszabású produkcióval legalább rendesen kaszál majd, mert, ha így folytatja, előbb utóbb nem szívesen dolgoznak majd együtt vele a producerek, vagy legalábbis le kell mondania a 15 millió dolláros sztárgázsikról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés