free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk leggingsben

- pészM -         Címkék: divat, igen, kirakat, leggings, nem 4 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni. 

Igen

Nem

 

 

A hogyan ne nézzünk ki hosszú, fehér ingruhában kórházi dolgozónak című házi bajnokságunk egyik dobogósát ajánljuk - megfejtés: lásd a képes illusztráció. Mell alatt elharapjuk egy klassz kis övvel a felsőtestet, nem érzünk késztetést, hogy a leggingshez még vagy húszféle színt/darabot felkapjunk, egy alig feltűnő saru alulra, és hogy ne aludjunk be az összképtől, élénkpiros körömlakkal megvadítjuk a külcsínt. A diszkrét lófarok és a könnyű válltáska szinte már luxus. Köszönjük.  
 

Fiatalság, bolondság - jó szívvel, meleg szívvel legyintünk, és a bajszunk alatt somolyogva csakis tanító-nevelő célzattal körmöljük be ide, hogy. A szivárvány minden színében ázó üzenet a pólón kedves, az alá felkapott a farmer plusz leggings duó is elmegy (ez lenne most a divat, ugye), de eddig, s ne tovább. A csíkos fejpánt, a piros karkötő, a bizsuzuhatag többet ad a puccból, mint amennyit elbírna a bájos kis toalett. Kicsit visszább, és jó lesz.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés