free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Műpenész a lopós kollégák ellen

Borsa         Címkék: kishír, penész, szendvics, tárgy, tolvaj 0 hozzászólás

Mind ismerjük a dühöt, amit akkor érzünk, mikor rájövünk, hogy egy kedves kollégánk befalta kajánkat a céges hűtőből. A megoldás: műpenészes zacskó.

A céges, albérletes és kollégiumi kommunális hűtővel kapcsolatban sokaknak az a téves elképzelésük, hogy tartalma is közös. Vagyis, ami benne van, az szabad préda, és különben sem derül ki soha, ki ette meg a gondos balek munkatárs/lakótárs által gondosan összekészített szendvicset. Az éhen maradt áldozatok eddig csak tűrtek, esetleg látványosan ráírták kajás zacskóikra és dobozaikra a nevüket, ami tapasztalatok szerint egyáltalán nem győzi meg az undok kajatolvajokat arról, hogy az elemózsia nem az övék.

http://donstuff.files.wordpress.com

Egy terebélyes penésztenyészet láttán viszont talán a legelvetemültebbek is elbizonytalanodnak, és helyén hagyják a romlottnak látszó ételt. Ez az ötlet szülte a műpenészes lopásgátlós uzsonnás zacskót is, amin eredeti állapotban is nagy, zöld penészkarikák vannak, így, ha szendvicsünket ebben tároljuk, az annyira undorító kinézetet kap, hogy már csak nekünk lesz kedvünk megenni. Csak akkor van baj, ha a félrevezetés annyira jól sikerül, hogy többhetesnek kinéző szendvicsünket valaki nagy ívben a kukába hajítja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés