free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mellbimbózás

Borsa         Címkék: cici, hímtag, mellbimbó, szex, zaklatás 1 hozzászólás

A mellbimbó elfedése felér egy csábítással, kivillantása meg bulvárkörökben ma már szinte kötelező. Hímtag a mellbimbózás kulturális és élvezeti vonzatait vizsgálja.

Mindenki tudja, hogy a bimbó, a kinyílatlan virág, a rügy, a megújuló élet, a ciklikus sarjadzás, a magzat, az utód jelképe. A mell meg az anyaságé, a táplálkozásé, a szívé, az érzelmeké, a bensőségességé, az emberségé. Egy női kebel látványa akármelyik pasiban felidézheti például a szeretet vagy a védettség érzését, de akkor sincs nagy gond, ha csupán a cerkája áll fel. Azzal is mindenki tisztában van, hogy bár beállítottság kérdése, de nemcsak a csajok, hanem a pasik is izgulhatnak a mellbimbójukra. És azt is mindenki tudja, hogy a női mellbimbó elfedése felér egy csábítással, a kivillantása meg a bulvárkörökben szinte kötelező.Viszont az a pasi, akit nem izgat fel a női emlőbimbó vagy emlőbimbók látványa, az nem biztos, hogy nemileg érzéketlen, lehet, hogy csak rossz a szeme. Alap, hogy amíg nem hordtunk ruhát, addig egyenpőrén élt az emberiség; a csajok látták a pasik mellbimbóit, és viszont. Aztán meg elkezdtünk öltözködni, és több évezredes hagyománya lett a fedetlen kebleknek, a gigadekoltázsoknak, és a mellbimbóvillantásnak. Alap, hogy a pasik bírják a női melleket. Mindenki tudja azt is, hogy, "ha pici, ha nagy, de nincsen a világon szebb, mint a cici."

Meg azt is, hogy az egyiptomiak is nagy jelentőséget tulajdonítottak a melleknek és bimbóiknak, divatos volt a pucér kebel a középkori Angliában is, és korunk arisztokrata potló hölgycelebjei sem vetik meg a szexista emlőhangsúlyozást és mellbimbóvillantást. A meztelen női emlőknek manapság lehet akár politikai üzenete is. Például a topfreedom nevű mozgalom a nők azon jogáért küzd, hogy a nők járhassanak félpucéran a nyilvános helyeken is. Ennek ellenére kevés csupasz felsőtestű csaj rohangál az utcákon. Viszont manapság akárki vásárolhat ágaskodó műbimbós melltartót, vagy emlő vibrátort az arra specializálódott üzletekben. És a nemileg érintkező felek beleegyezésével történő női mell kényeztetés, nyalogatás, szívás, morzsolás, simogatás nem számít szexuális zaklatásnak.Mint ahogy nem minden zenés-táncos, női melleket fedetlenül mutogatós szórakozóhely működik egy azték piramis legfelső szintjén, úgy az emberi mellbimbóhoz köthető legújabb, de már több, mint kétéves hóbortnak sincs semmi köze a szexualitáshoz. A mellbimbózást a vízilabdások is szokták alkalmazni a kiélezett, labdabirtoklásért zajló, test-test elleni küzdelmekben, de a hóbortos mellbimbózás lényege nem az agresszió, hanem inkább a meglepetés, vagy még inkább az örömszerzés. Kicsit olyan, mint az "add tovább, mert hülye maradsz" játék.

Gyerekes csínytevés, akár még fogócska is lehet belőle, meg ütésváltás is. Kicsit a kanalazáshoz hasonlít, afféle megalázós játék. Bár egészen biztos, hogy egy váratlan mellbimbózásra nem feltétlenül reagálok őszinte mosollyal, de nagy szerencsémre még nem vettem részt olyan részeges házibuliban, ahol a résztvevők nemre való tekintet nélkül körbeállnak, és vezényszóra egymás mellbimbóit tekergetik.Az ilyen akcióknak általában a gruppenpettinghez nincs sok köze, a szexuális előjátékhoz is csak annyi, mint az ivászatnak. A mellbimbózást, bár semmi köze a nemiséghez, de inkább tartom szexuális zaklatásnak, mint jópofa tréfának. Pedig olyasmik is vannak, hogy tévéközvetítésest játszanak a mellbimbozós tinik, mint amit a sportcsatornákon látnak, olyan küzdősportosat, amiben még konferanszié is van.

Az alap, hogy az nem szexuális zaklatás, amikor egy pasi épp közösülni próbál a  hölgyismerősével, és valaki jön, és hátulról megcsiklandozza a heréit. És az sem szexuális zaklatás, amikor egy értekezleten a férfi beosztottja mellett álló főnöknéni a pasi pucér vállára helyezi a csupasz combját. Mindenki tudja, hogy a mellbimbózás lehet olyan viselkedés és testi kontaktus, ami nem feltétlenül nemi alapú, ami nem feltétlenül a szexuális igény megnyilvánulása, de lehet megalázó, okozhat egészségügyi problémákat, megrendítheti a biztonságérzetet, hathat diszkriminatívan, mert elutasítás esetén negatív következményei is lehetnek.Viszont nagy szerencsénkre, ilyen-olyan okokból, nem rohannak tömegek a bíróságokra, hogy kéretlen mellbimbózás miatt agyba-főbe pereljék egymást. Bár az esélyegyenlőségi és a munkatörvénykönyv is csak a zaklatás fogalmát ismeri, de legalább idéntől bűncselekménynek minősül, ráadásul gyűlölet-bűncselekménynek, és simán kaphat például egy évet egy olyan illető, aki megfélemlít egy másik illetőt például a munkahelyén, vagy egy másik illető magánéletében önkényesen beleavatkozik, vagy elektronikus üzenetekkel zaklatja, vagy jópofaságból megmellbimbózza. Pedig a mellbimbózásnak legalább annyi köze van a szexuális zaklatáshoz, mint a fasizmusnak ahhoz, hogy egy demokratikus társadalomban a törvények mondják meg, hogy mit szabad és mit nem
szabad tennünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés