free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Celebek fején

Borsa         Címkék: celeb, frizura, haj, púder, trend 0 hozzászólás

Nem állítjuk, hogy a celebekről mindig érdemes példát venni, frizura terén pláne, de vannak jól sikerült celeb fejek is. Kivételesen nem csak kritizálunk, dicsérünk is.

A 2008-as celeb hajtrend ezidáig nem mutatott különösebben felkavaró újításokat, néhány eltalált hajkölteményt azonban felfedezhettünk a világszerte ismert fejeken. Ezek jönnek most, röviden, tömören, velősen, mert ennél több úgysincs bennük.

Thandie Newton frizuráját a hetvenes évek glam-rock irányzata ihlette: megemelt hajtő, vállig érő, pimasz, göndör fürtök. Überszexi és nem elhanyagolható módon abszolút hordható.

www.handbag.com

Gwyneth Palthrow jeges szőke, egyenes hajat visel, melynek végeit szolid kunkorral bolondította meg fodrásza vagy esetleg az időjárási viszonyok. A frizura tökéletesen passzol a színésznő védjegyének számító klasszikus és letisztult megjelenéshez.

Katie Holmes stílusosan klasszikus bubifrizurát visel. Az arcát keretező, az arccsontot kiemelő hajviselet friss és kifinomult külsőt kölcsönös Tom Cruise nejének.

www.handbag.com

Megan Fox sötét méhkasfrizurája a szín és a forma tökéletesen megtervezett egysége: a hátrasimított oldalsó rész és a fejtetőn lazán csavarodó tincsek kiemelik a színésznő genetikai lottónyertes fejformáját.

Sarah Jessica Parker dús és vad oroszlánsörénye egy egész generációt ihletett meg. A fazon lényegében állandó, a színárnyalat pedig az évszakok - és filmszerepek - függvényében váltakozik.

Daisy Lowe dizájnosan ziláltnak tűnő, csokoládébarna hajának a hosszú frufru ad karaktert. Úgy mutat, akár egy hatvanas évekből szökött rockcsirke.

www.handbag.com

Agyness Dean hajviselete amolyan huszonegyedik századi lázadó-frizura: a rövid, platinaszőke tincsek kócosan előrefésülve frufruban végződnek.

Kate Hudson mintha csak hevenyészve feltűzte volna a haját. Pedig ezt a hajköltemény - melyet a Bolondok aranya áprilisi, londoni premierjén viselt - bizony fodrászok alkották meg, megfelelő alapossággal.

Penelope Cruz frizurája maga a nagyszerű egyszerűség. A sima, hátrafésült haj a színésznő karakteres arcvonásait hangsúlyozza és ezzel voltaképpen teljesíti is a dolgát.

www.handbag.com

Natalie Portman a képen látható frizurájának  elemei, a féloldalas elválasztás, az alacsony konty és bal oldalt a hurkolt, feltűzött tincs mind-mind más korszakok jellemző hajviseletihez köthetők, összességében pedig futurisztikus hatást keltenek. Méltó módon egy galaktikus királynőhöz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés