free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kockás ing

Megyeri Nikolett         Címkék: bolt, cucckereső, ing, kirakat, kockás 1 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten kockás inget kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ebben a részben kockás ing után kutattunk, mivel idén ősszel bizony újra körünkben üdvözölhetjük a cowboyok és grunge hívők kedvenc viseletét, a kockásat. Persze érthető, ha ez nem vált ki bennetek feltétel nélküli üdvrivalgást. Sőt, még azt is megértjük, ha erről a mintáról konyharuhákra, ágyneműkre meg pizsamákra asszociáltok. Ugyanakkor, itt az alkalom, hogy valamennyire korrigáljuk a kockás minta becsületét, ugyanis igenis készülnek kifejezetten csajos darabok ezzel a mintázattal is. Ilyeneket mutatunk most.

A Zarában mennyiségét tekintve viszonylag bőséges a felhozatal kockás ingekből - és egyéb kockás ruhadarabokból is -, viszont ha jobban megnézzük őket, sok az egy kaptafa. Leginkább vadnyugati kockás ingeket találtunk itt, mindegyiken kötelező, zsabós díszítéssel. Változatosság a különféle modellek kockamintáinak színösszeállításában, illetve a zsabó méretében figyelhető meg.A képeken két tipikus - egy egyszerűbb és a mellkason lévő betét miatt pár fokkal fantáziadúsabb - darabot láthattok. Ha ez a stílus jön be, csak más színben kellene, akkor ebben az üzletben érdemes próbálkozni.
Árak: mindkettő 5990 forint

A Stradivariusban találtuk ezt a szolid, kis kockás, szürke-fekete inget, ami - ha például szövetnadrággal vagy szoknyával veszitek fel - akár még elegáns is lehet. Ha megkötitek a mell alatt, akkor semmiképp se tűrjétek be, viszont ha leveszitek róla a szalagot, akkor betűrve is hordhatjátok. Lehet kapni piros-feketében és zöld-feketében is.

Ugyanitt találtuk ezt az abszolút hiteles, piros-fekete Nirvana nosztalgiainget is. Kilencvenes évek eleje retro, ötvözve az aktuálisan trendi, ingruhás fazonnal. Ma már persze nem szakadt farmer dukál hozzá, hanem cicanadrág.Harmadik itteni választottunkat azok figyelmébe ajánlanánk, akiknek nem is a kockás mintával, hanem az ingfazonnal kapcsolatban vannak inkább kifogásaik. A könnyű, szolidan áttetsző, mell résznél gumírozott, vállakat hangsúlyozó felsőrész alkalmi viseletnek is klasszul megfelel.
Árak: a lila és a piros-fekete 5990 forint; a szürke-fekete 3990 forint

Következő kiszemeltünk a Bershkából való. Igazi klasszikus szín-mintázat kombináció, csupán egy utalásnyi zsabóval. Vidám, csajos darab, mely elsősorban farmerhoz passzol. Szoknyához is, de ahhoz csak betűrve.
Ára: 5990 forintUtolsó mai modellünket a Mangóban akasztottuk le. Minikockás, ami megoldás lehet annak, aki hezitál, mert viselne is kockásat, meg nem is. Na jó, kicsit nyárias darab a maga majdnem ujjatlanságával, ugyanakkor, ha felvesztek rá egy kardigánt vagy zakót, akkor ez megoldva. Kék-fehérben is lehet kapni.
Ára: 7895 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés