free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eladták Angelina Jolie-t

Borsa         Címkék: angelina, baba, internet, jolie, kishír 0 hozzászólás

A Barbie-k mindig drágák voltak, de egy művész kitalálta, hogy keressen velük vagyonokat. Celebeknek festi át őket. Angelina Jolie-ért 2000 fontot kapott.

Egy internetező 2000 fontért vett meg az eBay-en egy Barbie babát. Persze nem egy gyári, futószalagos Barbie volt, egy Noel Cruz nevű művész felturbózta egy picit. Leszedte a babáról az eredeti festést és hajat, majd aprólékos munkával kreált a játékból egy mini Angelina Jolie-t.

A munka elég jól sikerült, a plasztik Jolie kiköpött mása az élőnek. Cruz egyébként már gyerekkora óta rajzol portrékat, később ráállt a kézzel festett babák gyártására, de az igazi biznisz akkor indult be, amikor kitalálta, hogy celeb babákat készít.

www.dailymail.co.uk

Hihetetlen élethűen reprodukálja a hírességek szemének vágását, sminkjét, szemöldökének, ajkának vonalát, lemásolja hajviseletüket és ruhájukat. Honlapján szinte a létező összes híresség mini klónját megtaláljuk. Persze kicsit ijesztő a gondolat, hogy egy felnőtt férfi Barbie-kat fest újra, de, ha jól is csinálja, meg még pénze is van belőle, végülis miért ne. Az pedig megint más kérdés, hogy kinek ér meg többszázezret az, hogy polcára tehessen egy minicelebet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés