free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Farkas bugyi

Borsa         Címkék: bugyi, farok, fodor, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Egy szexi nyuszi jelmeznél még elnézzük, ha a bugyi hátuljára egy kerek nyuszifarkat biggyesztenek, de amúgy elég agyament ötlet a farkas bugyi. Ráadásul drága is.

A Strumpet & Pink cég dizájnerei, Liza Z Morgan és Melania Propert kézzel készített luxus fehérneműket terveznek. Ezúttal kicsit elszállhatott az agyuk, mert a bugyijaik hátuljára fodros farkat biggyesztettek.

Borsamunkatársak előszeretettel követik, milyen termékek születnek a bugyifejlesztések eredményeképp. A fejlesztések egyik megfigyelt iránya a bugyi minimalizálása, vagyis, minél kevesebb cucc fedje a hátsónkat, és minél kevesebb pánt szorítsa le a hurkáinkat. A bugyiminimalizálásnak nagyon úgy tűnik, hogy a végpontjához értünk a csodálatos Nundies nevű termékkel, meg a pánt nélküli tangával. Talán ezért indult el az ellenkező irányba a fehérnemű tervezés terén a két tervező. Elkezdték bonyolítani a falatnyi ruhadarabokat, amik az ő elképzeléseik szerint már nem is annyira falatnyiak.

www.strumpetandpink.com

Bár maguk az anyagok lehelet finom selymek és csipkék, és a bugyik kidolgozására sem lehet panaszunk, azzal a ténnyel mégsem tudunk mit kezdeni, hogy a hátsó felükön van egy jókora fodor pamacs, ami hétköznapi viseletre teljesen alkalmatlanná teszi ezeket a bugyikat. A két bugyiművész egyébként az elnevezések terén is kiélte kreativitását, az egyes modelleknek olyan neveket adtak, mint "a gyönyörök kertje", vagy a "vadászat a fodrok között".

Aki beleszeretett ezekbe a hordhatatlan, bohó csábruhákba, az kösse fel a gatyát, mert elég súlyos összegekkel fog találkozni az oldalon, ahol megrendelhetők. A modellek ugyanis 200 és 500 font közötti áron (50.000 - 150.000 forint) vásárolhatók meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés