free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 minőségi, műbőr táska

Borsa         Címkék: divat, kiegészítő, kirakat, lista, táska 2 hozzászólás

Mivel bírjuk a táskákat, és nem árt belőle minél több, ám a villanyszámlát is szeretnénk befizetni, ezért most ízléses műbőr táskákat kerestünk. Ötös lista.

A szebb dizájner táskák igazi vagyonokba kerülhetnek, és bár mindannyian Berkinről álmodunk, sajnos a villanyszámla kontra táska meccset általában az áram nyeri, akkor pedig nem marad más, mint az olcsóbb kategóriába tartozó műbőr táskák. A műbőr szó hallatán sokakat rögtön kiver a víz, ugyanis régen a műbőr jellegzetes szagú és tapintású anyag volt, ráadásul a minőségével kapcsolatban is könnyű volt hiányosságokat találni. Mostanra a helyzet sokat változott, egy kis kutatómunkával könnyen találhatunk jó minőségű darabokat, amelyek ugyan meg sem közelítik az eredeti bőr táskákat, de átmenetileg kisegíthetnek minket a bajból. Most nézzük annak azoknak a táskáknak a listáját, amiben tutira elférünk sőt, ha valaki ügyesen pakol, akkor még némi hely is marad bennük.

Barna, rózsaszín szegéllyel - Aboriginal

Ez alapvetően egy kézitáska, de a gondos tervezők ehhez társítottak hosszú pántot is, így vállunkon is hordhatjuk. A barna és a pink nem újdonság a színkombinációk között, a barnának olyan a pink, mint a feketének a piros. Leginkább azoknak lehet ideális megoldás, akik sok papírt cipelnek magukkal, és nem salátaként szeretnék őket előkapni a különböző tárgyalásokon. Az ilyen magas táskákba könnyen beleférnek a különböző dossziék, sőt ha valaki olyan szerencsés, hogy kisméretű lap-topot birtokol, az akár még notebook táskaként is használhatja a képen látható darabot.


Kék rövid fülű - New Yorker

Ez a darab minden olyan csajnak jól jöhet, aki nem szeret plusz szatyrokkal vonulni, elég nagy ahhoz, hogy a pipere táska mellé még beférjen az előre csomagolt ebéd is. Viszont szigorúan tilos megtömni. Mivel pont a válunk alatt van a táska, ha túlságosan megtömjük, akkor úgy fogunk kinézni, mint egy dinnyehordásban megerősödött zöldséges, és akkor nincs az kosztüm vagy tűsarkú, ami elhiteti az emberekkel, hogy felelős munkakörben dolgozó, elegáns nők vagyunk.


Lila hosszúpántos - New Yorker

A pár éve divatba jött rövid fülű kézitáskák újabb példánya. A rövid fül ugyan nagyon elegáns, de nem túl praktikus. Mindenkinek ismerős az a szituáció, amikor a piacról hazafelé szatyrokkal megrakodva sietve arról ábrándozunk, hogy bárcsak lenne még egy kezünk, amivel kapaszkodhatnánk a villamoson. Ilyen esetekben a kézitáska már tényleg csak egy jókora púp a hátunkon. Ezért, ha valaki a kézitáska mellett teszi le a voksát, akkor olyan fazont keressen, aminek a füle vagy meghosszabbítható, vagy csomagoltak hozzá pótfület is.


Piros, műanyag füllel - Persona

Idén a feltűnő színű kiegészítőké a főszerep, minél harsányabb a táska vagy az öv, annál jobb. Viszont ha a táska színes, akkor vagy a cipőnek vagy pedig az övnek illik hozzáillőnek lennie. A lényeg, hogy a háromból kettőnek ugyanolyan színűnek kell lennie. A szakértők szerint az övnek és cipőnek kell passzolnia, de szerintünk ez teljesen lényegtelen, ami fontos, hogy kiegészítők harmóniában legyenek egymással. A képen látható zsákszabású táska azoknak ideális választás, akik imádják a világ összes kacatját magukkal cipelni, ugyanis ez a darab olyan, mint a gyerekkorunkból ismert kincses láda, mindent elnyel, viszont valószínű semmit sem találunk meg benne.


Fekete vászon - Persona

A vászontáskák sok buktatót rejtenek magukban, nehéz olyan darabot találni, ami megállja a helyét farmerrel és kosztümmel egyaránt. A vászon ugyanis általában túl sportos az elegáns nappali szettek mellé, ez a darab azért kivétel, mert a gyöngyvásznat lakkal kombinálták, és mivel a cipőknél már kitárgyaltuk, hogy a lakkal nem hibázhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy ezzel a táskával sem lövünk bakot. Bár hiába van lakkal díszítve a táska, akkor sem helyettesítheti az elegáns darabokat, tehát nappalra elmegy, de ha elegánsabb ruhához keresünk táskát, akkor jobb lesz tovább kutakodni.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés