free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csillár szemétből

Borsa         Címkék: banán, dizájn, doboz, kishír, tárgy 0 hozzászólás

Egy holland dizájner ahelyett, hogy a kukába dobta volna a banános dobozokat, elkezdte gyűjteni őket. Aztán eszkábált belőlük egy csillárt. Nem is néz ki rosszul.

Csillárból már sokfélét láttunk, van, aki a drága egyedi darabokat kedveli, polgárpukkasztó kivitelben, van, aki pedig inkább a szolid költségvetésű, ám annál ötletesebb darabokra voksol. Anneke Jakobs, holland dizájner például ahányszor meglátott az utcán egy banános dobozt, azt fogta és hazavitte, de nem azért, mert flúgos gyűjtögető, hanem azért mert ő egy újrahasznosítás párti dizájner.

www.annekejakobs.nl, www.inhabitat.com

Körbevágta a dobozon a banán mintát, aztán trükkösen addig hajtogatta, ragasztgatta egymáshoz a kartondarabokat, amíg ez az elegáns csillárforma meg nem született belőle. Mondjuk, láttunk már jobban sikerült szemétből készített dizájntárgyakat, de ez is abszolút vállalható. És, akiknek annyira megtetszett, hogy nem bír már banános doboz-csillár nélkül élni, azok kedvéért Anneke Jakobs még a sablont is kitette a netre. Jó barkácsolást!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés