free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Durva vizsgadrukk

Borsa         Címkék: ájul, hisztéria, kishír, púder, vizsga 0 hozzászólás

Egy tanzániai általános iskola diákjai szó szerint padlót fogtak, amikor meglátták az év végi tesztsort. Tömegesen ájultak el a vizsgán, de a tanárok szerint ez normális.

Borsamunkatárs gyerekkorában az általános iskola még nem volt egy túl stresszes hely,  bár tudja, hogy a mai gyerkőcöket már egészen kis koruktól terrorizálják különböző felvételi, próbafelvételi, évközi és évvégi vizsgákkal. Sajnálja is érte a nebulókat, de, ami a tanzániai tanulók körében zajlik, az már több, mint gyanús.Egy tanzán általános iskola évzáró vizsgái közben nemmrég 20 lány ájult el, és volt, aki 40 percig nem tért magához. "Káosz, sírás, sikoltozás és futkosás volt" - nyilatkozta egy helyi oktatási hivatalnok, aki egyúttal gyorsan meg is nevezte, milyen pszichológiai jelenséggel állunk szemben. "Ez bizony a tömeghisztéria" - mondta, de azt is hozzátette, hogy nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani az ügynek, hiszen nem ez az első ilyen eset az iskolában. Kiderült, az elmúlt hónapban már több ilyen tömeges ájulás előfordult, és mindig csak a lányok között terjed az "ájulási járvány".

Még egy gáláns felajánlást is tett az elnéző hivatalnok. Megengedte, hogy a bestresszelt növendékek, akik eszméletlenségük miatt lemaradtak a vizsgák további részéről, bepótolhatják ezeket később is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés