free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lenyúlták az REM gitárját

Borsa         Címkék: gitár, kishír, lopás, púder, rem 0 hozzászólás

Van, hogy egy rajongó megkapja egy koncerten a sztár gitárpengetőjét, de valaki most magát a gitárt vitte haza az REM koncertjéről. Persze nem kapta, lopta.

Az REM gitárosa, Beter Buck lassan harminc éve nyúzta kedvenc Rickenbucker 360 márkájú gitárját, de most meg kell szoknia egy új hangszert, ugyanis Finnországban egy koncert után hiába kereste az együttes, valaki lenyúlta.

www.rollingstone.com, www.trendhunter.com, www.remhq.com

A banda eléggé elszomorodott, hiszen Buck már akkor is ezt a gitárt használta, amikor 1982-ben kijött az első albumuk, a Chronic Town. A zenekar szóvívője megkért mindenkit, hogy jelezze, ha tud valamit a rejtélyes eltűnésről, és emlegetett egy "nagyvonalú" összeget is, amivel jutalmazná a megtalálót, illetve nyomra vezetőt. Az ellopott gitár fényképe egyébként a banda honlapján is fent van, illetve az a telefonszám, amin jelentkezhet, aki tud valamit az ügyről. Nem vitatjuk, hogy ez a lopás is aljas húzás volt, de volt már példa ennél morbidabb rock ereklye lopásra is, például, amikor Kurt Cobain hamvait vitték el Courtney Love házából.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés