free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Victor & Rolf online mutat be

Borsa         Címkék: divathét, kirakat, kishír, párizs, victor&rolf 0 hozzászólás

A Victor & Rolf híres meghökkentő divatbemutatóiról, de a Párizsi Divathéten azzal sokkolnak majd, hogy nem mutatnak be semmit. Online divatbemutatót tartanak.

Victor Horsting és Rolf Snoeren szeretik meghökkenteni a divatvilágot, a Victor & Rolf márka név hallatán, ruhákra varrt hegedűk, utcai viseletnek szánt bohóc szerelések, és modellekként használt játékbabák jutnak a divat iránt érdeklődők eszébe. Aki, már alig várta a Párizsi Divathetet, hogy meglássa, milyen tavaszi, nyári kollekciót álmodott meg a két holland csodabogár, az csalódni fog. Ugyanis bejelentették, hogy kihagyják a szeptember 27-én induló impozáns eseményt. Ahelyett, hogy a divathéten ünnepeltetnék magukat, inkább online mutatják majd be új kollekciójukat.

www.daylife.com

Úgy tűnik kezd tele lenni a puttonyuk a divat  világával, már azt is sokat sejtetett, amikor előhozakodtak a 2008 őszi kollekciójukkal, ahol számos ruhájukon feltűnő, vagy kevésbé feltűnő helyen szerepelt a NO felirat. Azt lehet találgatni, hogy ezekkel a  ruháikkal pontosan mire is mondtak nemet, de az biztos, hogy mostani akciójuknak köszönhetően nemcsak egy szűk sznob réteg élvezheti majd az új Victor & Rolf show-t, hanem mindenki, aki weboldalukra kattint. A móka október 2-án kezdődik majd, és a tervezők ígérete szerint a Funny Face címmel ellátott kollekciónak a netes bemutatóján a backstage-ben zajló eseményeket is láthatjuk majd .LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés